Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kehanet güncellemesi

Şimdi aklınıza mukayyet olun. Kıyamete açılan kapı 9 Eylül mü, 16 Eylül mü? Kurban Bayramı 12 Eylül.. Yani pazartesi. 9 Eylül de, 16 Eylül de Cuma gününe denk geliyor.. Hemen belirtelim, kıyamet gününü yalnız Allah bilir.. Kahinler cinlerin ve şeytanların sözcüleridir. Miladi takvime göre 9.9.2016, 3 grubda yani, gün, ay ve yıl olarak “0”lanıyor.. Ezoterik hesaplarda her sayının anlamı vardır. 9’dan sonra “sıfır” gelir.. “9” bir bakıma sondur. Yani o gün tarih/insanlık yeni bir evreye girer. Bu tarih batılı kahinler için felaketin başlangıcıdır.. 9. ayın 9’undan sonra 2016’nın toplamı 9’dur. Toplamda 9 veren 4 haneli bir sayı söyleyin bana.. İlk sayısı 1 veya 2 olsun. Bugüne gelmek isterseniz 2016’dan sonraki 9 toplamı ancak 2025’de gözüküyor.

Merak edenler Yuhanna İncilinin Vahiy bölümüne bir baksın. 7 kilisenin 7’si de Ege’de, İzmir, Manisa çevresinde ve kıyametin şifresi bu 7 kilisede, 7’li evreler halinde gelecek olan VAY’larda gizli. 12 Ay gibi 12’li evreler, haftanın 7 günü gibi 7 evre sözkonusu..

Meymonides Muhiddin-i Arabi’den etkilenerek Yahudi mistisizmini oluşturdu. Kabbalistin yorumu Vatikan’ı, Tapınakçıları, Masonluğu, Fransız devrimini, laiklik düşüncesini ve ulusçuluğu, milliyetçilik akımını derinden etkiledi. Dünya derin devletinin sırrı da burada gizli.. Nostra Damus, ya da Babavagna’nın sırrı da burada gizli. Kabbalistik düşünce Hind mistisizmini, Safevi Şiasını da etkiledi.

Hristiyan dünyadaki geleceğe ilişkin kehanetin şifresi “Yuhanna Vahyi”nde gizli. Bu vahyin coğrafyası ise İzmir ve Manisa.. Bugünkü adına “Hristiyanlık” denen kült’ün kurucusu eski bir Yahudi olan Saul, sonraki adı ile Pavlus’tur. Pavlus’un Hristiyanlığı Hz. İsa’dan 50 sene sonra Hatay’da ortaya çıktı. Şam’da bir duru görüye dayanan bir olaydan sonra Pavlus daha önce İsevilere düşmanken yeni kültün kurucusu oldu. Bugünkü İncil de Hz. İsa’nın yaşadığı Kudüs ya da Şam da değil, asırlar sonra “İznik”de şekillendi. Aslında İznik’in sırrı Mudanya’daki “Triana arazileri”nde gizli. “Aya Yorgi”, “Aya Sotri”, “Aya Ayani” kimdi.. 

Pavlus gençliğinde Kudüs’e giderek Tevrat’ı çok iyi bir eğitim ile inceledi, teolog olarak yetişti. Tarsuslu olduğu için Roma kültürüne de vakıftı. Halkın konuştuğu Aramice ve İbranice’den başka Likca’yı da biliyordu. Biliyorsunuz Yunanca ya da Grekçe denilen dil, Likca’nın avamicesidir. Kudüs’teki Tapınak’ta ibadet ediyor, Tevrat Yasaları’nı yaymak ve öğretmek için çalışmalar yapıyordu. Pavlus, hayatı boyunca hiç evlenmemişti. Bu arada Hıristiyan Topluluklarına karşı nefret ve öfkeyle doluydu. Elçilerin İşleri 8/3 : “...Saul ise Hıristiyan topluluğunu kırıp geçiriyordu. Ev ev dolaşarak, kadın erkek demeden imanlıları dışarı sürüklüyor, hapse atıyordu.” Hristiyanlığı yaymak için ilk seferini Konya’ya yaptı. 2. Seferini Ankara’ya, daha sonra İzmir ve Manisa bölgesine gidip, o 7 kiliseyi ziyaret etti. Oradan Selanik’e gitti. Dönüp Kayseri’ye gitti. Kayseri’de yakalanarak Hatay, Antalya, Muğla, Rodos, Girit, Malta üzerinden Roma’ya götürüldü. Bana kalırsa Gülen kendini Pavlus gibi görüyor. Pavlus Hz. İsa’ya inananlara ne yaptı ise o Müslümanlara onu yapmak istiyor. Onun yeni Roma’sı ABD. Aynı kaynaktan besleniyor ve aynı hedefe yürüyor..

Hicri olarak Zilkade ayındayız ve yıl 1437. Eylül ayının ortasında Zilhicce girecek. Zilkade “Barışa kavuşma” anlamına geliyor. Felaket batıyı işaret ediyor. Bize muştu var.  Zilhicce ise, “Hacca kavuşma” anlamına geliyor. Zilkade’nin 9’unu geçtik. Zilhicce’nin 9’u 11 Eylül’e denk geliyor.  Yılın toplamı 15, o da toplamda 6’yı veriyor. 9+9+6=24=6.. Bir ay sonra hicri takvime göre yılbaşı, yani Muharrem geliyor. 1438, toplamda 7’yi verir.. Batı ezoterizmine göre 7’li sistem yeni bir başlangıca işaret eder. Bizde 7. Ay Recep’tir. 7. ayın 7’si 2017’ye denk geliyor. Yani Müslümanların yükselişi 7 Haziran 2017’i işaret ediyor. 9 Eylül 2016’dan 7 Haziran 2017’ye geçiş dönemi.

Hemen hemen bütün tarikat çevrelerinde istihraç denen geleceği okumak için ebced hesabına dayalı yorumlar vardır. Keşiflerden, Tevafuklardan söz edilir.. Risale-i Nur külliyatı içinde Sikke-i Tadik-i Gaybi diye ayrı bir kitap vardır.. Herkes işi gücü bırakmış “maçın skorunu tahmin etmek ister gibi” bundan sonra ne olacağını öğrenmeye çalışıyor. Söyleyeyim, sonuç ne olursa olsun, siz sabreden, şükreden ve direnenlerden olursanız, iyi şeyler yaparsanız Allah sizi koruyacak ve rızaya ulaşacaksınız. Ama bunları yapmazsanız kaybedenlerden olacaksınız. Allah her şeyi görür, duyar, bilir ve hüküm, mutlak iktidar sahibidir. Gaybı yalnız Allah bilir. Bu merak şu düşünceyle makul olabilir: Birileri kahinlere inanarak onların verdikleri haberlerle hareket ederken biz bu tehditleri algılayıp tedbir almak için bu bilgilere ihtiyaç duyabiliriz..

“Shemita döngüsü” 2016’yı işaret ediyor. 2016 “Süper Shemitah” (Jübile) yılı. 9 Eylül, 16 Eylül önemli.  2 Ekim 2016 Pazar günü Jübilenin son günü. 3 Ekim yeni dönemin başlangıcı. Kritik eşik 26 Ağustos 2016. 

Dünya derin devletinin 7 şirketten oluşması boşuna değil. “The Economist” gibi tanınmış yayın organları ya da büyük bankalar, düşünce kuruluşları bu kehanete göre hareket ediyorlar. Uluslararası örgütler ve hatta bakmayın laiklik nutuklarına hükümetler kiliseyle birlikte bu teolojik ve esoterik planlara göre çalışıyorlar.. Bakın bütün kiliselerde kendi literatürlerinde “Exorcism” denilen Cin / Şeytan çıkartma (kovma-esir alma) işlemleri yapılır ve bunların seremoniyel ritüelleri de vardır ve bu konuda batıda tıp otoriteleri ile işbirliği de yapılır. Çıkarılan cinler esir alınarak değişik maksatlarla kullanılır. Google’den “Cin çıkarma” ya da “Exorcism” kelimelerini aratırsanız birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Papaların sonuncusu bugünkü papa. Hristiyanlık için tarihin sonu. “Petrus Romanus” aslında yeni dönemin ilki olacak. Bütün bu kehanetler 7 tepeli şehir, Roma (İstanbul), Batı Roma ve Kudüs üzerinde önemli değişikliklere işaret etmektedir.

Kehanet ve kahinler, ilk feministler Lilith ve Akhisar’lı (Thyateira) Jezebel bize ne anlatıyor dersiniz. Asıl Filedelfiya da Alaşehir. St. Jean kilisesi de buradaydı. Hospitalier Şövalyeleri ya da St. Jean Şövalyeleri tarikatı (Latince: “Cavalieri Ospitalieri” 11. yüzyılda kurulmuş bir şövalye târikatıdır. Sonradan ismi “Rodos Şövalyeleri”, çok sonralarıysa “Malta Şövalyeleri” olarak anılmıştır. “Büyük sır” Hatay’da mı, İzmir ve çevresindeki 7 kilise de mi, Mudanya’da ya da İznik’te mi gizli. Büyük sır Kudüs’te mi, İstanbul’da mı, Roma’da mı? Ne dersiniz. Aman aklınıza mukayyet olun da! Selâm ve dua ile.

yeniakit

Bu yazı toplam 1076 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar