Katil Şaron Sürünüyor

Katil Şaron Sürünüyor

Sabra ve Şatilla katili İsrail eski Başbakanı Şaron, yıllardır bitkisel hayatta ölmeyi bekliyor.

Terör devleti İsrail'in eski Başbakanı Arial Şaron, 8 yıldır yatağa bağlı yaşayarak adeta ölümle pençeleşiyor. Akit’in haberine göre, 4 Ocak 2006 tarihinde beyin kanaması geçirerek komaya giren katil Şaron, 31 Ekim 2008 tarihinden bu yana bitkisel hayatta ölümle savaşıyor.

Hayattan kopuk bir biçimde yatağa bağlı olarak yaşayan Şaron, ailesi tarafından bile terk edilerek, bu dünya adeta cehennem hayatı yaşıyor.  1982 yılında Lübnan'a açtığı savaşı yürüten ve dönemin İsrail Savunma Bakanı ‘Filistin Kasabı’ Şaron,  Lübnan’daki Sabra ve Şatilla mülteci kamplarına girerek 3 bin 500’den fazla masum Filistinli sivili katletmişti. Elinde binlerce Filistinli Müslüman’ın kanı olan katil Şaron’un, düştüğü bu durum “ilahi adalet” olarak yorumlanıyor.

SIK SIK KESİP BİÇİLİYOR

Halen Kudüs'te Ein Kerem Hastanesi'nde ölümle pençeleşen Şaron, çeşitli komplikasyonlar nedeniyle şimdiye kadar birçok kez ameliyat oldu. Ama yapılan hiçbir ameliyatta en küçük bir iyileşme yaşamayan Şaron, belli aralıklarla kafatasından ameliyat geçiriyor. Daha sonra da kafatasının kırılmasından dolayı ortaya çıkan deliğin kapatılması için yeniden ameliyata alınıyor, sık sık kesilip biçiliyor. Ayrıca soluk borusuna yerleştirilen bir boru yardımıyla nefes alabilen Şaron, bu borunun değiştirilmesi için de belirli aralıklarla ameliyata alınıyor. 

İLAHÎ BİR CEZA MI?

Elinde binlerce Filistinli Müslümanın kanı olan Ariel Şaron'un, bitkisel hayatta yıllarını geçiriyor oluşu beraberinde pek çok değerlendirmeyi de getiriyor. Dünya kamuoyunda çok sayıda insan, Ariel Şaron'un başına gelenlerin İlahı Adalet'in bir tecellisi olarak yorumluyor.