Merve Kavakçı

Merve Kavakçı

Katil HDP!

Katil PKK demeye gerek duymuyoruz, malumun ilamı olur zira. Ama ona kol kanat geren, PKK teröristini terörist olmaktan çıkartacağı sözünü bu millete, hem de gözünün içine baka baka verip sonra da kandıran, 7 Temmuz’da oy isteyen HDP, katilden daha katil bir duruş sergiliyor bugün. Temsilcisi ile fotoğraf çektirip, “oh olsun” diyen HDP’li kadar PKK’lı çünkü HDP. Teröre terör diyemeyecek kadar “kıyım” taraftarı olan bir HDP var karşımızda. Meşru siyaset düşmanlığı, kişisel Erdoğan düşmanlığı, kişisel ve kitlesel din düşmanlığı (HDP’nin peşine takılan üç beş soytarıyı  dindar kontenjanından vitrinine koymuş olmasına mı kanacaktık İslam düşmanı olmadığına mı ikna olacaktık ki) ve Kürt düşmanlığı evet tekrar edelim Kürt düşmanlığı yapan bir HDP var karşımızda. Kürtleri de zaptedemeyen onun için de esir alan bir PKK’lı HDP var karşımızda. Timsah gözyaşlarını bile dökemeyen bir HDP. Dilleri varmıyor insana kıyılmaz demeye. Dilleri varmıyor dur artık PKK demeye. Tanktan çıkan FETÖ’cü asker gibiler. İçine giymiş ya polis kıyafetini, kalkışma başarılı olsa darbe ile sonuçlansa bilmem nerenin emniyet müdürü olacakmış ya FETÖ’cü asker polis, işte tam da onun gibi. İçlerinde dağa hazır kıyafetleri, çantalarında kalaşnikofları var adeta. Adı oldu milletvekili… Bunlar değil milletin vekili; olsa olsa zilletin vekili olurlar. Eşkıya!

Sırtlarını dayamışlar YPG’ye, o da ABD ve AB’ye, oldu adı Halkların Demokratik Partisi(!). Hangi halk!? Hangi demokrasi!? Hangi parti!? Allah’ın aşkına! Parti siyasi bir oluşumdur, bunların siyasetçi dediği teröristin dik alası. Arabasında mühimmat taşıyor, belediyesini teröre hizmete sunuyor, kaymakamını havaya uçuruyor. Adın ne olursa olsun sen hiçbir şey değil terörün tâ kendisisin! Şimdi de dilleri varmıyor kınamaya, etrafından dolana dolana, surat ekşitip gevelemeye tenezzül ediyor HDP. Sağlık Bakanı davet etti oysa, bir cümle ile şu kürsüden terörü lanetleyin diye… Yapamadılar…yapamazlar. Nasıl yapsınlar…kendini mi inkar etsinler…

Ya CHP? Farklı mı…farklı. Nasıl farklı….alttan alta, arkadan arkaya YPG kadar CHP’ye de dayanmış HDP’yi şımartacak kadar farklı. Nasıl da “sallamış”lardı kendi ifadeleriyle hatırlayınız. Millet de onları güzelce sallamıştı bilmukabele unutmayınız. Bütün bu iç içe geçmişlik PKK’nın ekmeğine yağ sürmüştür ama bir o kadar CHP’nin tepesine ters dönecektir bizden söylemesi ey CHP!. Tabii o da CHP’nin kemik bir seçmen kitlesi kaldıysa, bütün bu olanlardan sonra… Millet bunu görmüyor mu, görüyor. Sonra da tepkisini koyuyor. Beşiktaş’ta terörü lanetleme mitinginde yaptığı da bundan mütevellit. Ne yaptıysa onu biçer CHP! Kötülükte yarışıyorsunuz CHDP. Beraber yazık ettiniz bu ülkeye. Hasbinallah diyoruz!

yeniakit

Bu yazı toplam 670 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar