Kassam'ın İsrail'i Bitiren Pususu

Kassam'ın İsrail'i Bitiren Pususu

İslamianalizin çevirisiyle Kassam Tugaylarının Tuffah mahallesinde dün gerçekleştirdiği operasyonun ayrıntıları...

Kassam Tugayları’nın sitesinden dün geceki operasyonla ilgili şu açıklama yapıldı:

 

“Kassam Tugaylarının Gazze’de ilerlemeye çalışan korkak Siyonist düşmana karşı düzenlediği operasyonlar devam ediyor. “El-Asfil Me’kul” (Yenilmiş Ekin Yaprakları) Savaşı’nın 14. gününün daha ilk saatlerinde “Et-Tuffah” semtinin doğusunda bir bölgede 14 Siyonist öldürüldü.”

 

Operasyonun ayrıntılarıyla ilgili askeri bir açıklama yapan Kassam Tugayları bu gece 00.45’te başladıkları operasyonda Siyonist düşmanı içeriye kadar çekmeyi başardıklarını ifade etti. Siyonist düşman Tuffah semtinden yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir alana doğru ilerledi ve planlanan operasyon harekete geçirildi.

 

“Kassam Tugaylarının mücahitleri Siyonist düşmanı, mayın tarlası olan bölgeye kadar ilerlemeleri için gözlediler. İki askeri aracın bölgeye girmesiyle birlikte direnişçiler mayın tarlasını tamamen yerle bir olacak şekilde patlattılar.

 

Daha sonra askeri araçlara doğru yürüyen Kassam mücahitleri araçların kapılarını açtılar ve araçların içerisindeki 14 Siyonist askeri öldürdüler.

 

Kassam Tugayları olarak Siyonist düşmanın burnunu yere sürten bu cesur eylemi üstlendiğimizi ilan ediyoruz. Ancak bu eylemin planlanan diğer operasyonlara oranla basit bir eylem olduğunu da ifade etmek istiyoruz. Siyonist düşman eğer daha da ilerlemeye kalkışırsa çok daha ağır bedeller ödeyecektir. Şu anda binlerce direnişçimiz savaşmak için hazır bekliyor. Biz yalnızca Siyonistleri denedik. Eğer saldırganlıklarına, hadsizliklerine devam ederlerse bu operasyonların geniş çaplı operasyonlara dönüşeceğinden kuşku duymasınlar.

 

Ramazan ayının 22. Gününde, zaferler ayındayız. Kassam Tugayları bu çatışmalarda önemli başarılar kaydettiler. Direnişin kahraman mücahitleri tertemiz kanlarıyla zafer yazdılar.”