Kassam Tugayları'ndan Çocuklara Hediye

Kassam Tugayları'ndan Çocuklara Hediye

Gazze'deki Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, bugün bayram namazı sonrası Gazzeli çocuklara balon dağıttı

Gazze'nin direniş hareketi olan Hamas'ın silah gücü Kassam tugayları Ramazan bayramının ilk gününde bayram namazı sonrası gazzeli çocuklara balon ve şeker dağıttı.

Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Gazze'ye yönelik ambargoya son verilmesi ve bölgenin yeniden imarı hedeflerine her zamankinden daha yakın olduklarını söyledi.

İsmail Heniyye, bugün direniş hareketi Hamas'ın ve özellikle silahlı gücü olan Kassam Tugayları'nın daha güçlü olduğunu da sözlerine ekledi.

Heniyye, israil'in geçen yıl düzenlediği saldırılar sırasında büyük yıkıma uğrayan Şucaiyye mahallesindeki Salah Camisi'nde bayram namazının ardından verdiği hutbede, ambargonun kaldırılması, Gazze limanının inşası ve bölgenin yeniden imarına ilişkin konuşmalara şaşırılmaması gerektiğini belirterek, "Herkes, Gazze'nin yeniden infilak etmesinden korkuyor. Bizler ambargoyu sonlandırma ve bölgeyi yeniden inşa etme gibi hedeflerimize her zamankinden daha yakınız" ifadelerini kullandı.