Kassam Tugayları: Süleymani, ABD ve İsrail ile Mücadele Etti

Kassam Tugayları: Süleymani, ABD ve İsrail ile Mücadele Etti

Kassam Tugayları 'şahidiz' dedi: Kasım Süleymani, ABD ve İsrail ile mücadele etti

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Devrim Muhafızları Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani'nin şehadeti üzerine bir taziye bildirisi yayınladı.

Kassam Tugayları tarafından yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi: "Hacı Kasım Süleymani'nin şehadeti Filistin davası ve direniş konusundaki desteğinin ne kadar önemli olduğunu hatırlatmaktadır. Çünkü mert ve yiğit bir dost olan bu büyük komutan, cihadının ve faaliyetlerinin büyük bir bölümünü Siyonist rejimin yok olmasına ve Filistin'in kurtuluşuna ayırmıştı.

General Süleymani düşmanla mücadelede her türlü desteği vermek için yoğun bir çaba harcadı ve bu yolda tesirli bir rol üstlendi. Onun en büyük hedefi ABD ve İsrail ile mücadele etmekti. İran İslam Cumhuriyeti'ndeki kardeşlerimize bu büyük komutanın yokluğu nedeniyle samimane bir şekilde taziyelerimizi arz ediyoruz. Biz İslam ümmetine Filistin İslami Direnişi olarak, bölgedeki tüm kötülüklerin kaynağı olan Siyonist İsrail ile mücadeleye devam edeceğimize söz veriyoruz. İnanıyoruz ki şehit Süleymani'nin kanı heder olmayacak ve Siyonist işgalcilere ağır bir bedel ödetecektir.