Kassam Tugayları: İsrail, Suikastın Bedelini Ödeyecek

Kassam Tugayları: İsrail, Suikastın Bedelini Ödeyecek

Kassam Tugayları, Siyonist İsrail'in suikast ile şehit ettiği komutan Mazin Fukaha’nın kanının bedelini misliyle ödeyeceğini belirtti.

Hamas’ın askerî kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, mücahit komutan Mazin Fukaha’nın şehit edilmesinin siyonist düşmanın planı ve infazı olduğuna dikkat çekerek, onun bu cinayetin bedelini de en ağır şekliyle ödemek zorunda kalacağını vurguladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları tarafından bu sabah yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün komutan Mazin Fukaha’yı Allah’ın izniyle sonsuzluk cennetine uğurluyoruz. Şunu açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz ki cinayet siyonist düşmanın planı ve infazıdır. Cinayetin sorumluluğunu üstlenmek zorunda olacak ve bedelini ödeyecek olan da odur.”

El-Kassam Tugayları açıklamasında siyonist düşmanı böyle bir cinayeti planlamasından pişman olmak zorunda bırakacaklarını ifade etti.

Siyonist işgal yönetiminin işlediği cinayetin bedelini ödemek zorunda kalacağını vurgulayan El-Kassam Tugayları açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Allah’ın önünde, ümmetimizin ve halkımızın önünde yemin ederek söz veriyoruz ki siyonist düşman işlediği bu cinayetin bedelini, komutan şehidimiz Ebu Muhammed’e karşı işlediğinin büyüklüğüne denk bir şekilde ödemek zorunda kalacak. Ateşle oynayan onunla yanar.”