Kassam Tugayları: Füze Üretmeye Devam Ediyoruz

Kassam Tugayları: Füze Üretmeye Devam Ediyoruz

Kassam Tugayları’nın üst düzey komutanlarından Mervan İsa, Kassam Tugayları’nın füze üretimine devam ettiğini ve gücüne güç kattığını açıkladı...

Kassam Tugayları’nın üst düzey komutanlarından Mervan İsa, Kassam Tugayları’nın füze üretimine devam ettiğini ve gücüne güç kattığını açıkladı.

Gazze İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılan İsa “Hamas’ı kuşatma altına almak için yapılan bölgesel girişimler başarısız olacaktır. Biz Filistin özgüleşinceye dek direnişi sürdürebilecek canlılığa ve güce sahibiz” dedi.

Mervan İsa, Kassam Tugayları’nın füze üretimine devam ettiğini kaydederek “Siyonist düşmanın bu konuda yaptığı açıklamalar bizi ilgilendirmez. Kassam Tugayları diğer direniş gruplarıyla arasındaki koordinasyonu en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyor” dedi.

İsa “Kurtuşunun Öncüleri” projesinin (Bu proje çerçevesinde Kassam Tugayları Filistinli gençleri askeri kamplarda eğitiyor) devam edeceğine işaret ederek “Bu projenin hedefi direniş fikrini bütün Filistin’e yaymaktır.

“Biz, bize silah desteği sağlayabilecek bütün herkesle ittifak oluşturmaya çalışıyoruz. Hiç kimsenin cebinde olmadık ve olmayacağız” diyen Mervam İsa Kassam Tugayları’nın Siyonist düşmanla çatışmaya girme çabası içerisinde olmadığının, ancak gelecek savaşta daha güçlü olmak için çabaladığının altını çizdi.

 

(İslamianaliz)