Kassam Tugayları: Düşmanı hiç Beklemediği bir Anda Vurarak

Kassam Tugayları: Düşmanı hiç Beklemediği bir Anda Vurarak

İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, 7 Kassam direnişçisinin şehit olmasına ilişkin konuşmasında...

İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, 7 Kassam direnişçisinin şehit olmasına ilişkin konuşmasında: "bu durum bizi; insanlarımızı, topraklarımızı ve kutsallarımızı savunmaktan, savaşmaktan ve savaşa hazırlanmaktan caydırmayacaktır" dedi.
 
Yedi Kassam şehidi için düzenlenen törende konuşan Ebu Ubeyde, direniş her savaştan sonra gücünü kanıtlamıştır dedi ve, "Direniş; düşmanın ayak bastığı dünyasını başına yıkacaktır ve Allah'ın izniyle işgalcileri hiç beklemediği yerden vurarak onları şaşkına çevirecektir" dedi.
 
Düşmanla savaşmak için yapılan hazırlıkların ve seferberliğin stratejik bir olgu olduğunu ve pazarlık konusu edilemeyeceğini belirten Ebu Ubeyde: "şartlar ne olursa olsun, siyonist düşmanlarımızın bütün tehditlerine rağmen bu yoldan dönmeyeceğiz, bu tür durumlar bizi mücadelemizde daha ısrarcı kılıyor ve bizi daha da güçlendiriyor" dedi.
 
Filistin direnişinin, her savaşın ardından gücünü bir kez daha ıspatladığına dikkat çeken Kassam sözcüsü, direnişçierin mücadelelerinde tamamen haklı olduklarını, işgalcilerden Filistin halkına gelecek her türlü saldırıya misliyle karşılık verileceğini ve düşmanın dünyasını başına yıkacaklarını söyledi.
 
Filistin halkına ve işgalcilerle mücadele eden bütün Filistinli gruplara desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunduklarını belirten Ebu Ubeyde, Kassam şehitleri için kenetlenilmiş olmasının Filistin halkının vicdadını ve direnişe verdiği önemi yansıttığını belirtti.
 
Ebu Ubeyde konuşmasının sonunda önce Allah'a, sonra Filistin halkına ve İslam ümmetine olan hedeflerine varacaklarına dair ahdlerini yenileyerek mücadelelerine devam etme sözü verdi. 
  
 İslami Analiz