Kassam Tugayları: Direniş Zulme Karşı Sağlam Bir Kale Olarak Kalacak

Kassam Tugayları: Direniş Zulme Karşı Sağlam Bir Kale Olarak Kalacak

Kassam Tugayları: Direniş Zulme Karşı Sağlam Bir Kale Olarak Kalacak

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)'ın askerî kanadı İzzettin Kassam Tugayları mübarek Kurban bayramı münasebetiyle yayınladığı bildiride Filistin direnişinin zulme ve zalimlere karşı sağlam bir kale olarak kalacağını dile getirdi.

Yayınladığı bildirisinde tüm Filistin halkının ve bütün İslâm ümmetinin Kurban bayramını tebrik eden Şehit İzzettin Kassam Tugayları, ABD-siyonist işgal ittifakıyla sürdürülen kuşatmaya ve tehditlere rağmen Filistin direnişinin isra ve mirac beldesini kararlılıkla savunmaya ve korumaya devam edeceğini bildirdi.

Kassam Tugayları Kurban bayramı mesajında Filistin halkına yönelik olarak şu ifadelere yer verdi:

"Direnişiniz zulme ve zalimlere karşı sağlam bir kale olarak kalacak, boyun eğmeyi ve zilleti reddetmeye devam edecektir. Çünkü siz Allah'ın vadettiği zaferi, ahiret ve dünyada başarıyı hak etmiş bir halksınız. Siz hiçbir gün zulme razı olmamış, suçlu siyonizmin kirini kabullenmemiş bu kutsal ve temiz beldenin sahiplerisiniz. Burası kutsal değerlerin ve peygamberlerin davetlerinin beldesidir. Burada Yüce Allah ancak mü'min topluluğun zaferine razı olacak, küfrün, sapıklığın ve işbirlikçiliğin kirlerini üzerinden söküp atacaktır."

FİEM

Page Top