Kassam Tugayları Bir Casus Yakaladı

Kassam Tugayları Bir Casus Yakaladı

Siyonist işgal rejimi Kassam Tugayları'nın elindeki silahlarını ve yerlerini öğrenmeye çalışıyor...

Gazze’deki güvenlik kaynakları, Hamas’ın 27. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında askeri bir gösteri yapan Kassam Tugayları'nın gösteride sergilediği silahları takip edip gözetleyen ve silahların nerelere saklandığını öğrenmeye çalışan bir casusun yakalandığını belirttiler.

Kaynakların verdiği bilgiye göre gözaltına alınan casus ilk sorgusunda casus olduğunu itiraf etti ve Kassam Tugayları'nın teşhir ettiği ve gösteride kullandığı büyük silahları takip edip bunların nerelere sakladığını öğrenmesi için Siyonist bir subaydan talimat aldığını söyledi.

Kaynaklar, gösteri ve yürüyüş esnasında etrafta kuş uçurtmayan direniş güçlerinin şüpheli birkaç kişiyi tutuklandığını ifade ettiler.

Güvenilir bir kaynak ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Tutuklanan ajan, Siyonist subaydan aldığı telefon üzerine Kassam Tugayları'nın yaptığı askeri gösteriyi ve burada sergilenen silahları takibe aldı. Bununla birlikte direniş güçlerini taşıyan araçların plakalarını ve bariz özelliklerini de kaydetmeye başladı. Onun bir diğeri görevi de gösterinin ne zaman, nerede biteceğini ve gösteriden sonra silahların gömüleceği yeri öğrenmekti. Diğer önemli bir görevi de Kassam’ın Gazze semalarında uçurduğu insansız uçağın saklandığı yeri öğrenmekti.”

Yenilmiş Ekin savaşında büyük bir başarısızlık gösteren Siyonist istihbarat örgütleri, direniş güçlerinin elindeki füze depolarını ve füzelerin yerini öğrenmek için ciddi çabalar harcıyor.