Kassam Komutanın Oğluna İşkence

Kassam Komutanın Oğluna İşkence

Abbas güçleri'nin işkence yaptığı Kassam komutanının oğlu hastaneye kaldırıldı

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’a bağlı Koruyucu Güvenlik birimi daha önce tutukladığı şehit komutan Abdullah El-Kavasime’nin oğlunu gördüğü ağır işkenceler sonucu hastaneye kaldırdı.
 Siyasi tutuklunun gördüğü ağır işkenceler sonucu hastaneye kaldırıldığını duyan  El-Kavasimi ailesinden onlarca kişi dün gece geç saatlerde Koruyucu Güvenlik merkezi önüne gelerek olayı protesto etti.
 Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine bilgi veren Fethiye El-Kavasimi şöyle dedi: “Koruyucu Güvenlik’e bağlı güçler oğlumu Perşembe gecesi (19 Mayıs) El-Halil’in Dairet’us-Seyr Mahallesi'ndeki evine bakın yapıp tutukladı. Evde arama yapacakları iddiasıyla eve giren bu güçler, aramanın ardından oğlum Eymen’i alıp merkeze götürdü. Sonra bize yavrumun ağır işkenceler sonucu fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı haberi geldi. Hastaneye giden yakınları, daha sonra hasta haliyle onu merkeze götürdüklerini öğrendi.”
 Eymen El-Kavasime’nin, Siyonist hedeflere yönelik onlarca eylem gerçekleştirip 60 Siyonistin ölümüne neden olan ve 21 Nisan 2003 tarihinde El-Halil’de şehit edilen komutan Abdullah El-Kavasime’nin büyük oğlu. Daha önce birkaç kez işgal güçleriyle Abbas güçleri tarafından tutuklanan Eymen El-Kavasime evli ve iki çocuk babası.
 Kaynak : fiem