Kassam : İşgalci İsrail'le Tek Diyalog Aracımız ...

Kassam : İşgalci İsrail'le Tek Diyalog Aracımız ...

El-Kassam Tugayları: İşgalci İsrail'le tek diyalog aracımız binlerce şehidin kanıyla sulanan silahlarımızdır!

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, direniş silahının gaspçı Siyonist işgal rejimine karşı varlığını sürdüreceğini söyledi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, dün akşam (28 Kasım Salı) sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla yaptığı açıklamada, binlerce şehidin kanıyla boyanan direniş silahının zaferin simgesi ve işgalciyle mücadelenin adresi olmaya devam edeceğini bildirdi.

Yapılan açıklamada “Binlerce şehidin kanlarıyla sulanan silahlarımız, zafer sembolü ve işgalci Siyonist rejimle bir diyalog aracıdır. Silahlarımızı Siyonist rejime doğrultmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanıldı.

El-Kassam Tugayları'nın bu açıklamayı Fetih Hareketi Merkez Kurulu üyelerinden Hüseyin Eş-Şeyh ve Azzam El-Ahmed'in direniş silahının müzakere masasına getirilmesi ve Filistin Yönetimi'ne teslim edilmesi gerektiği yönündeki açıklamalarının ardından yapması dikkat çekti.

Hamas Hareketi liderlerinden Halil El-Hayye de daha önce yaptığı açıklamada, Hamas'ın direniş silahının tartışma konusu olmasını dahi reddettiğini ifade ederek, işgal güçlerine karşı savaşmak üzere direniş silahını Batı Yaka'ya taşıma sözü verdi.


Kaynak : Filistin Enformasyon Merkezi