Karamollaoğlu, Erdoğan'ı Kudüs Mitingi'ne Davet Etti

Karamollaoğlu, Erdoğan'ı Kudüs Mitingi'ne Davet Etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu pazar İstanbul Yenikapı Meydanı'nda düzenlenecek Büyük Kudüs Mitingi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM'de bulunan bütün siyasi parti genel başkanlarına imzalı davet mektubu gönderdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu pazar İstanbul Yenikapı Meydanı'nda düzenlenecek Büyük Kudüs Mitingi için Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM'de bulunan bütün siyasi parti genel başkanlarına imzalı davet mektubu gönderdi. Ayrıca ulusal ve yabancı medya temsilcileri de mitinge davet edildi.

ALANDA SADECE FİLİSTİN VE TÜRK BAYRAKLARI OLACAK

Yaptığı basın açıklamasında tüm siyasi parti liderlerine de çağrıda bulunan Temel Karamollaoğlu, “Bugün güçlü bir sesle haykırmalı, bunun sadece Saadet Partisi’nin değil Türkiye’nin tavrı olduğunu hep birlikte göstermeliyiz. Bütün kardeşlerimiz Filistin bayrakları ve Türk bayrakları ile alanda bulunacaktır.” dedi.

FİLİSTİN DAVASI PARTİLER ÜSTÜ

Saadet lideri Karamollaoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da, Filistin davasının partiler üstü olduğunu belirterek, STK'lar başta olmak üzere siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşları mitinge davet etmişti.

Kaynak: Milli Gazete