Kandil: Devletin Araçlarını Yakın

Kandil: Devletin Araçlarını Yakın

PKK terör örgütünün üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan'ın örgüte talimat verirken telsiz konuşmaları ortaya çıktı

PKK terör örgütü hain saldırılarına devam ederken, örgütün sözde Kandil sorumlularından Murat Karayılan'ın hainlik dolu telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Cemal kod adlı Karayılan 1 Kasım seçimlerinin terör örgütü için önemi olmadığını, askere ve polise uzaktan kumandalı bombalarla saldırı yapılmasını söylüyor. Terörist Karayılan, uzaktan düzenlenecek saldırıların zenginleşmesini istiyor.
PKK: GENÇLİK SİLAHLANSIN
İşte terörist Karayılan'ın örgüt militanları ile arasında geçen konuşmalardan ayrıntılar:
Karayılan, PKK terör örgütü liderleri örgütün silah bırakmasını ve Türkiye'den çekilmesini kabul etmediklerini söylüyor.
Kürtlerin olumsuz etkilenmemesi için sivillere dokunmayın talimatı veriyor. Örgüt son saldırılarında onlarca sivili katletti.
Yol kapatma eylemlerinin artırılmasını isteyen Karayılan, asker ve polisin bu taktikle pusuya düşürülmesini istiyor.
Türkiye'nin düzenlediği operasyonlarda, örgütün büyük kayıplar verdiğini ima eden Karayılan, hain saldırılara devam edeceklerini de ekliyor.
Öncelikli hedefiniz kamu kurumlarına ait resmi araçları yakmak olsun.
Askerin sokak eylemlerine müdahil olduğu anda, kırsalda yapılanan teröristlere eylemlere başlayın talimatını vereceği konuşmalarda geçiyor.
Örgütün gençlik yapılanmasında yer alanlara, savunma, eğitim, ekonomi ve toplumsal sistemi kurmaya çalışması talimatı verirken, özerkliğin bu yolla kurulacağını iddia ediyor.
PKK'nın gençlik yapılanmalarının silahlanmalarını ve talimat verilince idari sisteme yönelik eylemlere başlamalarını söylüyor.