Kadirov'a zor anlar yaşatan Çeçen genç

Kadirov'a zor anlar yaşatan Çeçen genç

Rusya tarafından yıllarca çeşitli katliamlarla işgal edilen Çeçenistan'da, Rus yanlısı olduğu için cumhurbaşkanlığına getirilen Ramazan Kadirov, Ürdün'de katıldığı bir toplantıda zor anlar yaşadı.

Rus işgali sebebiyle Ürdün'e giden Çeçenlere Çeçenistan'a dönmeleri için çağrı yapan Kadirov'un açıklamaları bu kadar da olmaz dedirten cinsindendi.

Ürdün'de bir salonda toplanan Çeçenlere herşey yoluna girdi Çeçenistan sizi bekliyor diyen Kadirov, Çeçen bir gencin beklemediği soru karşısında şok yaşadı.

Sorulan soru karşısında şaşkına dönen Kadirov, bir Rus'un bile kendini o şekilde savunamadığı biçimde Rusya'yı ve Devlet başkanı Vilademir Putin'i savundu.

Cesur gencin sorusu karşısında cesaretlenen seyircilerinde, genç Çeçen'e destek verip alkış yağmuruna tutmaları dikkatlerden kaçmadı.

Sorular karşısında oldukça köşeye sıkışan Ramazan Kadirov, akıl almaz bir iddiada bulundu. Kadirov, "İslamiyeti Ruslardan başkası koruyamaz!!!" diye konuştu.

Çeçen genç ile Kadirov arasında geçen tartışma:

Çeçen Genç: Geçenlerde senin bir videonu izledim, Orada Ruslar ve Çeçenlerin aynı ve bir olduklarını söylemiştin.Ne zaman Çeçenler ve Ruslar bir olmuş? Açıklama yaparmısın?

Kadirov: Sen benim dediğime dikkat etseydin tüm Dünya liderlerinin Rusya ile yakın olma hevesi içinde oldukalrını görürdün. Sen ki Ürdün'de yaşıyorsun buranın Kralı, Suudi Kralı, ve Suriye Cumhurbaşkanı (Esed) bile Rusya ile yakınlaşmanın yollarını aramaktalar. Tüm islam ülkelerinin liderleri Rusya ve Putin'e yaklaşmak istemektedirler.

Neden?

Çünkü İslamiyeti Ruslardan başkası koruyamaz!!!

Eğer sen Ruslar Hristiyan diye benimsemiyorsan Araplardan da 40 milyon haç takan Hristiyan var ve pek çok kilise vardır.

Şimdi söyle bakalım neden Rusları sevmiyorsun Neden Ruslar ve Çeçenler birdir dediğimde rahatsız oluyorsun?

Çeçen Genç: Çünkü Ruslar bizi çok katettiler.

Kadirov: Çeçenlerde onları katletti ama,

Çeçen Genç: Topraklarımızı işgal edenleri ne yapacaklardı?

Kadirov: Ama bir dakika! Neden Ruslar Çeçenleri öldürdü biliyormusunuz?

Seyirci: Çünkü onlara boyun eğmediğimiz için!

Kadirov: Sen nerden bileceksin boyun eğmemenin ne demek olduğunu? Şunun tipine bakın? Böyle bir Çeçen mi olur?