Kadıköy'de Polisin Evine Bombalı Tuzak

Kadıköy'de Polisin Evine Bombalı Tuzak

İstanbul Kadıköy'de bir polis memurunun evinin önüne bırakılan şüpheli paketten bomba çıktı.

hbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri basınç etkili ve parça tesirli plastik patlayıcı C4 bombayı etkisiz hale getirdi.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, Kadıköy Fikirtepe'deki bir binadaki evin kapısında kablo düzenekli şüpheli bir paket olduğu ihbarı yapıldı. Hemen harekete geçen polis ekipleri evin önünde şüpheli bir paket olduğunu belirledi.

EV POLİS MEMURUNUN ÇIKTI
 
Bina içerisindeki evin kapısına yerleştirilen şüpheli paketi incelemek üzere Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekipleri geldi. Yapılan incelemelerde, şüpheli paket içerisinde gerçekten de parça tesirli ve basınç etkili plastik patlayıcı C4 bomba düzeneğinin olduğu belirlendi. Bomba imha ekipleri bomba düzeneğini fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Bombanın konulduğu evin, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Yunus ekiplerde çalışan polis memuru F.T.N olduğu belirlendi.

POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Teröristlerin polis memurunun evinin önüne bomba düzeneği yerleştirmesinin ardından, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı tahkikat başlattı.