Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kaçamak (2)

Tamam, bunlar "şuyuu vukuundan beter hadiseler" ama, şunu da unutmayalım, bu videolar, birilerinin elinde iken, yayınlanmadığı takdirde, birileri bu ahlaksızlığı sürdürüyor ve birileri de bu belgelerle şantaj yapmaya devam ediyor olacak.. Yani saman altından yürüyen su evi basacak. Yarın gerçek ortaya çıktığında iş işten geçmiş olacaktır..
Şimdi böyle vahim durumlar karşısında ben diyebilirim ki, yoksa, Baykal ve Baykal gibi birileri, bu kasetler şantaj olarak kullanılarak bu tür hırçın bir politikaya alet ediliyordu!
Kol kırılıp yen içinde kalınca bazen kollar kangren oluyor, ya da çolak kalıyor..
"İbreti alem" olarak bu konuda bazı bu tür olaylar yaşanınca aslında birileri de ayağını denk alıyor..
Aynı durumda olan daha bir sürü politikacı, bir sürü belediye başkanı olabilir..
Allah'tan korkmuyorlar madem, kuldan utansınlar.. Kiramen katibin fişliyor. Sadece yaptıklarınızı değil, aklınızdan geçenler, niyetleriniz de dahil.
O dini bilen kimi geri zekalılar, birilerinin telefonlarını dinlemesinden korkuyorlar..
Gaybe inananlar bilsinler ki, izleniyor, dinleniyor ve fişleniyorsunuz. Günahlarınızı da, sevaplarınızı da kaydeden birileri var. Melekler her ikisini de kaydediyor. Şeytanlar zaaflarınız, günahlarınızla besleniyor ve mutlu oluyor.
Cinler, kafiri ve Müslümanı herkes kendi dostlarına hakkınızda bilgi taşıyor.. Herkes her şeyi biliyor aslında.. Bazı sahtekarların yüzüne bakarken, benim yüzüm kızarıyor, ama onlar ne kadar da pişkin gülümsüyorlar öyle..
Malum media Erdoğan hakkında böyle bir video bulsa yayınlamaz mıydı? Bunun için özel siteleri bile var onların.. Birilerinin bu taraklarda bezi olmasa da iftira etmekten çekinmiyorlar..
Ben yazmadığım bir yazıdan mahkum olurken, ötekiler yazdıkları yazıdan beraat ettiler..
Bu işler hep böyle oluyor.. "Amiral gemisi" bunları yazıyorsa, "vardır bir hikmeti, hayırdır inşallah" denir, eğer kara deriligillerden biri yazarsa özel hayata girer ve "kör müsün" derler.. Kim diyor, kime diyor ve ne diyor?.
Önemli olan bu.. Fethullah Gülen'i dinlerseniz bu bir vatan görevi, Baykal'ı dinlerseniz özel hayata müdahale olur.. Kur"an kursunu Jandarma basarsa normal olur, bale kursunda polis arama yapsa kıyamet kopar..
Dünya Sigarasız Günü'nde, "Bugün sigara içmeyin, Mazlumder"e ve İHH"ya yardım edin" dedim, Vali Erol ağa zamanı idi. "İzinsiz yardım toplama kampanyası düzenlediğim" için mahkum oldum ve İHH ile Mazlum-Der'in hesaplarına 2 yıl süreyle el konuldu. Hemen aynı yazıyı ADD, ÇYDD için yazdım, üstelik bunların hesap numaralarını da verdim, soruşturma bile açmadılar.. Bunlarda numara çok!
Bu kasedi sızdıranın elbette bir gayesi vardır. Yoksa bu kasetler durup dururken servis edilmez.. Demek ki birileri Baykal'ın ipini çekti.. Bu adım başarılı olmazsa, bu defa başka bir yol deneyeceklerdir..
Burada söyleyene değil, söyletene bakın.. Bu haberin habervaktim'de yer alması, gece nöbete kalan bir gazetecinin masasına gelen haberi yayına vermesi ile ilgili bir olaydır. Zaten, ilk kontrolde haberin doğruluğu ve kaynağı araştırılmak üzere, kısa bir sürede yayından geri çekilmiştir.. Bu arada Meclis'te oylama yapılıyor. Birileri oylamaların bitmesini beklemiş anlaşılan. Gündem bir anda değişiyor. Bu arada 312 General davası ile ilgili tartışmalar da gölgelenmiş oluyor..
Bakarsınız, Habervaktim"in bu haberine en fazla tepki veren de yine bu haberi servis edenlerdir!?. Bunlar timsah gözyaşları dökmekte mahirdirler..
Öldürdükleri subayın karısını havaalanında karşılattıkları ve mezarda gözyaşları döken adam tetiği çeken kişi olabilir..
Görüntü ekindeki insanın kanını donduran bir iddia var. Hani artist olmak için rejisörün yatak odasından geçme iddiası gibi.. Milletvekili olmak için genel başkanının yatak odasından geçme iddiası.. Tam anlamı ile şuyuu vukuundan beter bir hadise ile karşı karşıyayız.. Yani olay basit, sıradan bir olay değil.. Kimse bu iddiaları görmezlikten gelemez. Göreceksiniz, bu iş burada kalmayacak..
Tekrar söyleyeyim: Keşke biz bu tartışmanın aktörlerinden biri olmasaydık.. Ama sanırım birileri bizi bu işe bulaştırmak için özel bir çaba gösteriyor.. Bu da bu kaset planının bir parçası olabilir.. Bir tek arkadaşın gelen bir haberi servise koyması ile başlayan bir süreç bu. Haber hemen geri çekilmiş ama, birileri ısrarla suçu Vakit'e yıkmaya çalışıyor ve bu işi manşetine taşıyor.. Hedef gösteriyor.. Bu işte Taraf'ın, 312 General davasını es geçerken Vakit'i yalan yanlış bilgilerle hedef göstermesi de en az bu skandal kadar vahim bir durum. Taraf ana manşetten bu kadar vahim bir hataya imza atabiliyorsa, bırakın habervaktim'in gece sekreteri de, bu kadar hata yapsın..
Tekrar belirtelim, haberin kaynağı metacafe.com Haber 60 kadar internet sitesine eş zamanlı bilgi notu gönderilerek ulaştırılmış. Kısa süre sonra da onlarca internet sitesinde yer almış..
Bu iddiayı keşke habervaktim hemen yayınlamasaydı. İnternette zaten bu tür iddiaların bini bir para. Bu olay üzerine eleştirel yorumlar yapılabilirdi. Çünkü toplum, internet mediası zaten bu haberlere çok duyarlı ve olaya adı karışan kişiler Türkiye'nin en tanınmış isimleri..
Bu adamlar "bu işin arkasının geleceğini, ellerinde daha başka videolar da olduğunu" söyleyerek kime mesaj veriyorlar!.. Baykal'ın konuşması gerek.
Yoksa "sükut ikrardan gelir" gibi bir kanaat oluşacak. Baykal bu iddiaları, görüntüleri reddetmeli. Elbette bu görüntülerin yayınlanmasının etik olup olmadığı da tartışılmalı, ama bana göre bu tartışmanın 3. boyutu, bu görüntüleri kim kaydetti, niçin kaydetti ve bugün neden bu görüntüler servis ediliyor? Bunun soruşturulması gerek..
Yoksa kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle kabilinden adı deşifre edilmemiş birilerini baskı altına alarak onun üzerinden bir şeyler mi planlıyorlar?. Bu işin içinde bir iş var.. Birileri bir taşla birkaç kuş vurmak istiyor olabilir..
Selam ve dua ile...

Bu yazı toplam 2135 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar