"Kabul Ederiz Ama Hristiyan Olurlarlarsa"

"Kabul Ederiz Ama Hristiyan Olurlarlarsa"

Almanya, Suriyeli göçmenlere nihayet kapılarını açtı. Ancak onlara, insanlık dışı bir şart koştu: Müslümanlığı bırakıp Hristiyanlığa geçene oturum izni verilecek. Hem de hemen.

Almanya, Başbakan Merkel'le birlikte insanlıktan uzaklaşan bir yönetime geçti. Irkçılığın had safhaya çıktığı Hristiyan Demokratlar'ın yönetimi, Suriye'den gelen göçmenlere giriş izni verdi. Bu şaşılacak durumun altında yatan bir gerçek, yeni ortaya çıktı. Merkel'in gizli emriyle, Almanya'ya giriş yapan Müslüman göçmenlere, "Hristiyanlığa geçmeniz halinde oturum izni alacaksınız. Aksi durumda burada kalıcı olmanız mümkün değil" dedi.

AB '3 MAYMUN' OLDU
Çok zor durumdaki Suriyelilerin bu teklifi kabul etmesi, Almanya'yı daha da cesaretlendirdi. Bazı göçmenlerin bu durumu herkese açıklayacaklarını söylemesi üzerine, Almanlar tarafından tehdit edildikleri belirtildi. İslamofobinin en önemli merkezi Almanya'nın böyle bir çılgınlığa kalkışması, Macaristan'ı da heveslendirdi. Macar yetkililerin de Suriyeli göçmenlere din dayatmasına başladığı iddia edildi. AB yetkililerinden de bu durumdan haberdar olduğu ancak 3 maymunu oynadıkları ortaya çıktı.