İşte Mossad'ın Türkiye'yi Bölme Planı

İşte Mossad'ın Türkiye'yi Bölme Planı

Seçim sonucuna bayram eden İsrail’de, Türkiye’yi bölme planı Mossad tarafından açık dille itiraf edildi.

Üst düzey Mossad ajanı, Ak Parti’siz hükümete yol haritası sundu, planda iki madde var, ilki Ermeni soykırımını tanıyıp, tazminat ödemek ikincisi ise bağımsız Kürdistan’ı kurmak.

İsrail'in kirli Türkiye planını Haber7 Yazarı Taha Dağlı köşesine taşıdı...
Eliezer Tsafrir, kod adı “Geizi”. Türkiye’yi ve Kürtleri en iyi tanıyan Mossad ajanı. Yıllarca Mossad’ın Kuzey Irak İstasyon Şefi olarak görev yaptı.
Mossad ajanı Eliezer Tsafrir’in İsrail medyasında bir röportajı yayınlandı.
7 Haziran’da sandıktan çıkan sonuç için “Erdoğan’a dur diyebilen cesareti gösteren Türk halkını alkışlıyorum” dedi.
En büyük amacını ise “Erdoğan’ın tarih sahnesinden çekilmesini arzu ediyorum” diye tarif etti.
Mossad ajanının gündeminde 7 Haziran sonrası kurulacak hükümet var. Ak Parti’nin yer almadığı bir koalisyon istiyor. Bunun için “koalisyonda başka yol mevcut değil” diyerek HDP-MHP-CHP ortaklığını işaret etti.
Mossad’ın planladığı hükümet bu, Ak Parti’siz bir koalisyon. Mossad ajanı, ilk tavsiye olarak “İsrail ile işbirliği” dedi.
İsrail’le yeniden yapılacak işbirliğinin yanı sıra koalisyona bir de yol haritası sundu, Ermeni ve Kürt meseleleri.
“Belki de bazı Türkler şimdi söyleyeceklerimi beğenmeyeceklerdir” diye söze başladı sonra Ermenilerden özür dilenmesini, soykırımın tanınmasını, bunun karşılığında tazminat ödenmesi gerektiğini söyledi.
Türkiye, Ermeni meselesini bu şekilde hallettikten sonra “Bu Türkiye’nin marka değerini dünyada  göklere çıkartacaktır. Bu Türkiye yararına çok önemli bir jest olacaktır” diye de gaz verdi.
Hemen ardından planın ikinci safhasını anlattı. Sırada bağımsız Kürdistan var hem de Türkiye toprakları üzerinde kurulacak bir Kürdistan’dan bahsetti.
“Türkiye’de 30 milyondan fazla Kürt var” diyen Mossad ajanı, Kürtlerin bu topraklarda Türklerden daha eski olduğunu vurgulayıp, bağımsızlığı hak ettiklerini savundu.
                                                                   --------------------------------------------
Günlerdir anlatıyoruz, bu İsrailliler, Ak Parti’nin tek başına iktidar olamamasına neden bu kadar seviniyor diye. Şimon Peres çok mutlu, Mossad çok mutlu, İsrailliler bayram ediyor, neden?
Erdoğan liderliğindeki Türkiye, 2009’dan itibaren Mossad’ın Türkiye’deki hakimiyetine son verdi, İsrail’in bölgedeki gücüne darbe vurdu, sadece İsrail’le değil Batı ülkeleri ve küresel sermayeyle de bağlarını kopardı da ondan.
Şimdi bu güçlerin hepsine bir fırsat doğdu. Erdoğan Başkan olamayacak, Ak Parti’siz bir hükümet olacak diye kolları sıvadılar, planları yaptılar, gözlerini Türkiye’yi bölmeye diktiler.