İşte İsrail'in Kabul Ettiği Rakam ve Yalanları

İşte İsrail'in Kabul Ettiği Rakam ve Yalanları

Gazze'de 30 gündür devam eden savaş sırasında İsrail'e ağır askeri darbeler indirien direniş güçlerinin verdiği rakamla siyonistlerin verdiği son rakam...

İslami Direniş Hareketi Hamas''ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları'nın önceki gün yaptığı açıklamaya göre 161 İsrail subay ve askerinin yüz yüze çatışarak öldrüldüğü açıklanmıştı.

Yine İslami Direniş Hareketi İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Tugayları ise yaptığı açıklamada 28 subay ve askerin ödlürüldüğünü ilan etmişti.

Direnişin verdiği rakamlara göre 199 İsrail subay ve askerinin öldürüldüğü belirtilmişti, ancak İsrail Ordusu verdiği rakamlar neredeyse 3'te biri..

Siyonist rejim Ordusu yaptığı açıklamada 64 subay ve askerinin öldürüldüğünü kabul ederken 400'den fazla askerin de yaralı olduğunu resmi olarak açıkladı.

Ancak İsrail'in verdiği bu rakam kendi basını bile itibar etmiyor..

İsrail Kanal 10 televziyonu önceki gün sadece Soroko hastanesinde 1400 askerin yaralı olarak tedai edildiğini duyurmuş, bir diğer kentteki hastanede ise en az 1200 askerin hastane kayıtlarında olduğunu  açıklamıştı.

İsrail'in yalanını daha önce yapmış olduğu eylem görüntülerini paylaşarak veren direniş güçleri, İsrail'in 1 ölü olarak açıkladığı "Nahal Oz" askeri üssü baskınında 10 İsrail askerinin öldürüldüğü görüntülerini vererek aslında açıklanan bu rakamların bariz olarak çarptırıldığını göstermiş oldu.

Tevhidhaber.com / Özel İçerik

İşte 10 israil askerinin öldürüldüğü "Nahal Oz"askeri üssüne yapılan baskının görüntüleri ile siyonistlerin yalanın ifşası...

 
 

 

  •