İşte Davutoğlu'nun masasındaki anket sonuçları

İşte Davutoğlu'nun masasındaki anket sonuçları

Başbakan Davutoğlu canlı yayında TMSF’nin Bank Asya yönetimine el koymasından, Fethullah Gülen’in pasaportunun iptaline kadar birçok konuyu değerlendirdi. Davutoğlu masasındaki son seçim anketinin sonuçlarını da açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Kanal7 ve Ülke TV ortak yayınında soruları cevapladı. Başbakan Davutoğlu, TMSF’nin Bank Asya yönetimine el koymasından, Fethullah Gülen’in pasaportunun iptaline, Başkanlık sisteminden MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın milletvekili adaylığına kadar birçok konuda önemli mesajlar verdi.

Davutoğlu, son anketlere göre AK Parti'nin oy oranının yüzde 48 ile 52 bandı arasında olduğunu açıkladı. Davutoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Hiçbir ankette yüzde 48,5'in altını görmedik. Bir çok ankette yüzde 51,5'in üzerine çıktığımız oldu. Ortalama olarak yüzde 48 ile yüzde 52 arasında bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Son gelen anketlerde yüzde 49,5 yüzde 50'i bandındayız. Ancak oyların önü açık bütün vatandaşlarımızın kalbine girene kadar uğraşacağız. Hedefimiz yüzde 50'nin üstü."