İstanbul'da Yemen İçin Suud Protestosu(FOTO)

İstanbul'da Yemen İçin Suud Protestosu(FOTO)

Suud rejimine lanetler yağdıran Müslümanlar, “Kahrolsun ABD, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Suudiler, Katil Suudi Amerika, Katil Suud Yemen’den Defol! Sloganları...

Suud rejimine lanetler yağdıran Müslümanlar, “Kahrolsun ABD, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Suudiler, Katil Suudi Amerika, Katil Suud Yemen’den Defol! Sloganlarını attılar.

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, kalabalık

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi

Suud Rejimi Protesto Edildi

 

Kur’an tilavetinden sonra ;yapılan konuşmada; Yemen’de 3 yıldır süren savaş boyunca Suudi bombardımanı altında binlerce ölen Yemenli’den, hastalık ve açlıkla boğuşan milyonlarca Yemenlinin durumu vurgulandı.

Bu arada Ankara'da da suud protestosu vardı...

Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'da bir araya gelenler, Suudi Arabistan'ın büyükelçiliği önünde toplandı.

Protesto gösterisinde, Suudi rejimi ve koalisyonunun Yemen'de cinayetlerinin kınandığı dövizler taşınırken, sık sık tekbirler getirildi ve Yemen'deki cinayetler atılan sloganlarla kınandı.

Bu arada Ankara'daki programın sunuculuğunu yapan Kudüs Günü sitesi yayın yönetmeni Kemal Kemahlı, Suud öncülüğündeki BAE, ABD, İngiltere, Siyonist İsrail, Mısır ve diğer ülkelerden oluşan şer koalisyonunun yaklaşık 4 yıldır Yemen halkının üzerine bomba yağdırdığına dikkat çekerek ''Suud Rejimi, ABD'den aldığı uluslararası savaş hukukuna göre kullanımı yasak olan nötron bombalarını sivil halkın üzerine atıyor. Al-i Suud öncülüğündeki bu şer koalisyonu, Yemen'de savaşın durması ve barışın sağlanması için başta BM olmak üzere uluslararası toplumun arabuluculuk girişimlerini de baltalıyor. Gözlerini kan bürümüş bu katiller sürüsü Yemen'de siyasi çözüme yanaşmıyor. Çünkü dertleri stratejik ve jeopolitik öneme sahip Yemen'i ve Mendeb Boğazını emperyalist ve siyonist efendilerine yani ABD, İngiltere ve Siyonist İsrail'e peşkeş çekmek. Yemen'de şu anda insanlık tarihinin en büyük trajedisi ve krizi yaşanıyor.'' dedi.

Suudi Arabistan'ın Yemen cinayetleri Türkiye'de protesto edildi

Ankara'da Suud Elçiliğinin Önünde Yemen Eylemi Düzenlendi..