İstanbul'da Karakola Saldırı

İstanbul'da Karakola Saldırı

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde polis karakoluna saldırı düzenlendi.

Petrol Yolu Caddesi'ndeki 3 katlı polis merkezine bombalı saldırı düzenlendi.

Bombalı saldırının ardından yangın çıkan binada, kısmi çökme meydana geldi. Binanın yakınındaki bazı ev, işyeri ve araçlarda da hasar oluştu.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesine kaldırılırken, itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın da söndürüldü.

Aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda polis ekibi de karakol çevresinde güvenlik önlemlerini arttırırken, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Bombalı saldırı sonrası bir saldırı daha

Bomba yüklü araçla saldırının düzenlendiği Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezi yakınında önlem alan güvenlik güçlerine çevreden ateş açıldı. Polisin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. 

z1

1 POLİS HAYATINI KAYBETTİ

 İstanbul Sultanbeyli'de bu sabah gerçekleştirilen saldırı sonrasında çıkan çatışmada 1 polisin hayatını kaybettiği belirtildi.

SALDIRGANLARIN İKİSİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Sultanbeyli'de gece saatlerinde bomba yüklü araçla saldırının düzenlediği Fatih polis Merkezi önünde önlem alan güvenlik güçlerine 06.45 sıralarında ateş açıldı. Polisin anında karşılık vermesiyle çıkan silahlı çatışma sonrasında saldırganlardan ikisi öldürüldü.