İstanbul Valisi'nden Tatil' Açıklaması

İstanbul Valisi'nden Tatil' Açıklaması

İstanbul Valisi , kar yağışının yarın öğleden itibaren azalarak kenti terk etmesi beklendiğinden eğitim öğretime devam edileceğini bildirdi.

Vali Vasip Şahin, kararı resmi twitter hesabından açıkladı. Şahin, ''Meteorolojik verilere göre kar yağışının yarın öğleden itibaren azalarak İlimizi terketmesi beklendiğinden eğitim öğretime devam edilecektir'' dedi. 

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada da şöyle denildi:

''Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre; ilimizde devam eden kar yağışının yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı, öğle saatlerinden itibaren ise ilimizi terk edeceği tahmin edilmektedir. Bu sebeple 19 Ocak 2016 Salı günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden, okullarımızda eğitim faaliyetlerine devam edilecektir. 
Valiliğimizle ilgili haber, duyuru ve açıklamalar, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır. Bu sebeple www.istanbul.gov.tr internet adresi ile @vasipsahin, @TC_istanbul ve facebook.com/istanbulvaliligi sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımız tarafından itibar edilmemesi önem arz etmektedir.''