İsrailli MuhaliflerNetanyahu’nun Oyununu Yaptı

İsrailli MuhaliflerNetanyahu’nun Oyununu Yaptı

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde Paris'teki yürüyüşte öne geçmek için harcadığı çaba ile alay konusu oldu. Kendi ülkesinde bile dalga geçilen halk arasında 'Bibi' olarak bilinen Netanyahu'nun yürüyüşteki halleri için 'Bibi'

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde Paris'teki yürüyüşte öne geçmek için harcadığı çaba ile alay konusu oldu. Kendi ülkesinde bile dalga geçilen halk arasında 'Bibi' olarak bilinen Netanyahu'nun yürüyüşteki halleri için 'Bibi'yi itin' isimli bir bilgisayar oyunu yapıldı.

Paris'teki yürüyüşe katılmasıyla tepki toplayan İsrail Başbakanı Netanyahu, bu sefer de alay konusu oldu. Netanyahu'nun, yürüyüşte öne geçmek için verdiği mücadele sosyal medyada çok konuşulurken, İsrail'de 'Bibi'yi itin' isimli bir bilgisayar oyunu yapıldı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Paris'teki terör karşıtı yürüyüşte öne geçme mücadelesi, İsrailliler tarafından bilgisayar oyununa dönüştürüldü.İsrail gazetesi Haaretz'de yer alan habere göre, oyunun son günlerde İsrail'de en çok oynanan oyunlardan biri olduğu belirtilirken, 30 saniye içinde en ön sıraya gelmeyi başarırsa Netanyahu kazanmış oluyor. Bu arada Netanyahu'nun mücadele ettiği en ön sırada Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın da bulunması dikkat çekti.

 
Kaynak: Yenişafak