Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

israilin kuruluşundan daha büyük felaket

Trump'ın Suud ziyareti ve bu esnada yapılan anlaşma bu ümmetin bu güne kadar görebileceği felaketlerin belki de en büyüğü olacak çaptadır.

Geçen hafta 15 Mayıs Filistin için nekbe-felaket günü, israilin kuruluşunun 69. yılıydı. Sadece Filistin için değil İslam ümmeti için bir felaketti. Bunun için bir çok yerde protestolar yapıldı.

ABD devlet başkanı Trump ilk yurt dışı gezisine Suud'dan başladı. Elbette oradan başlayacak, işin içinde tam 350 milyar dolar var. İslam Ümmetinin servetidir bu para. Düşünebiliyor musunuz, bu parayla İslam dünyasına, Afrika'ya neler yapılmazdı, vaktiniz varsa elinize bir kalem alın ve hesaplar yapın. Ağlayan ümmetin yüzü güler, akıllıca yatırımlarla ümmetin kaderi değişirdi.

Şimdi bu para Amerika'ya akacak. Amerika adeta ikinci defa kurulacak, can verecek Amerika'ya.

Peki, bunun karşılığında Amerika ne verecek? Silah verecek. Keşke bu para Amerika'ya karşılıksız hibe edilseydi, inanın bundan iyiydi.

Soruyorum, Suud bu silahları ne yapacak? Bir tek mermisini kafirlere karşı kullanacak mı? Suud'un böylesine korkunç miktarda silah alımından korkan, panikleyen bir tek kafir var mı? Mesela bu ümmetin orta noktasındaki çıban konumundaki israil de hiç bir tedirginlik görebiliyor musunuz?

Onlar da biliyor ki Suud bu silahları bu ümmete karşı kullanacak.

Allah'ım bu ne büyük bir felaket, bu ne büyük bir ihanet, bu nasıl bir ihanet!

Bundan daha büyük olanına gelince; bütün bunlar yetmiyormuş gibi Amerika tarafından bölgede Arap Natosu kurulacakmış. Bu ümmet için bundan büyük bir felaket olabilir mi?

Peki, bütün bunları niçin yapıyor Suud hainleri? Bir tek şey için. Saltanatlarını, kendi krallıklarını korumak için. Ülkelerini değil. Ülkelerinin nesini koruyacaklar ki, ülkeleri kendilerinin midir ki koruyacaklar?

Ne ilginçtir ki dünyaya demokrasi ihraç etme iddiasındaki sahtekar Amerika, kralları koruma adına yapıyor bütün bunları. Bu arada İslam dünyasında seçimle iş başına gelen yönetimlerin istisnasız hepsine düşman.

Bir daha tekrar ediyorum; İslam ümmeti için en büyük fitne, en büyük felaket başta Suud olmak üzere küçüklü büyüklü krallardır.

Müslümanlar ne edip edecek, bu hainlerden kurtulmanın yollarını bulacaklardır. Başta Türkiye olmak üzere bütün İslam ülke yönetimleri ümmetin karşı karşıya olduğu bu felaket için bir şeyler yapmalıdırlar.

doğruhaber

Bu yazı toplam 1563 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar