İsrail'den Gazze'ye Hava Saldırısı

İsrail'den Gazze'ye Hava Saldırısı

Herhangi bir yaralanma olmadı İsrail Yine Gazze'ye Hava Saldırıları Düzenledi

İsrail savaş uçakları bu gece (6 Eylül Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece) yarısından sonra Gazze'de bazı hedeflere hava saldırıları düzenlediler. Bu arada bazı yerlere de karadan topçu saldırıları düzenlendi. Ancak herhangi bir can kaybının veya yaralanma olayının olmadığı bildirildi.

Gazze'deki yerel kaynakların verdiği bilgilere göre bir keşif uçağı Beyti Lahiya'nın kuzeyindeki Askalan mevkisini vurdu. Bundan kısa bir süre önce de işgal topçularının Beyti Hanun'da direnişin gözetleme noktalarından birine yönelik saldırı düzenledikleri bildirildi. Aynı vakitte bazı tarım arazilerine de rastgele saldırılar düzenlendi.

Kaynaklar bu olaylardan bir süre sonra da işgal uçaklarının Gazze şehrinin doğusundaki Şucaiyye mahallesinin doğusunda direnişe ait bir mevkiyi hedef alan saldırılar düzenlediklerini belirttiler.

İşgal ordusu adına açıklama yapan şahıs bu saldırılardan önce Gazze tarafından Gazze'nin etrafındaki yahudi yerleşim merkezlerine yönelik olarak beş füze atıldığı iddiasında bulundu.

fiem