İsrail işgal güçlerine bağlı sivil yönetim ekiplerinin, Kudüs'ün doğusunda yer alan el-Ayzeriyye beldesindeki 40 Filistinliye, evlerini yıkım ve boşaltma kararı tebligatı dağıttığı bildirildi.
İsrail ordusu destekli sivil yönetim ekipleri beldeye baskın düzenleyerek, Ayzeriyye beldesine bağlı Cebel el-Baba bölgesinde yaşayan 40 aileye, evlerinin yıkımı ve boşaltılması kararının tebligatını dağıttı. Kararda, ailelere emri yerine getirmeleri için 2 Mart'a kadar süre tanındığı belirtildi.
Bu arada, Filistin ile İsrail arasındaki ayrım duvarına karşı aktivist Hani Halebiyye, yaptığı basın açıklamasında, Cebel el-Baba bölgesinde inşa edilen tüm yapıların yıkım tehdidi altında olduğunu söyledi.
İsrail hükümetinin, "Maale Adumim" Yahudi yerleşim birimini genişletmek amacıyla Cebel el-Baba'yı ele geçirmeye çalıştığı ifade ediliyor.
İsrail'den Filistinlilere Yıkım Tebligatı

İsrail, Doğu Kudüs'te bulunan 40 Filistinliye evinin yıkılacağını tebliğ etti ve tahliye için 2 Mart'a kadar süre tanıdı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Tevhid Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00 | Faks : haber@tevhidhaber.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0000 000 00 00 | Faks : haber@tevhidhaber.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim