İsrail Seçim Komitesi ile Facebook Yöneticileri Görüştü

İsrail Seçim Komitesi ile Facebook Yöneticileri Görüştü

Siyonist Rejim Seçim Merkezi Komitesi, 9 Nisan’da yapılacak erken seçimde ülke dışı faktörlerin seçime müdahale etmesinin önünü almak için Facebook yöneticileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.


Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin Yediot Ahronot gazetesinden naklettiği habere göre, bu oturumda dış etkenlerin Siyonist Rejimin seçim süreci üzerindeki etkilerini önlemek için alınan tedbirler incelendi.
Gazetenin haberine göre; Facebook yöneticileri Siyonist yetkililerin sunduğu planı dış etkenlerin her türlü müdahale ve manipülasyonuna karşı mücadelede kullanacak.
Yediot Ahronot gazetesi geçtiğimiz cumartesi günü de, sosyal medyanın gözlem ve kontrolü alanında uzman olan Amerikalı bir şirketin, İranlıların Siyonist Rejim seçimlerinde etken olmaya çalıştıklarını ve bu doğrultuda sosyal medyada yüzlerce sahte hesap açtıklarının gözlemlendiğini duyurdu.
Bu gazete, ABD’li şirketin raporuna istinaden tüm bu çabaların amacının Siyonist topluma müdahale ederek kutuplaşma yaratmak ve 9 Nisan erken seçimleri üzerinde etkili olmak olduğunu iddia etti.

kudusgunu