İsrail Medyası: Kayıpların Arkasında HAMAS'ın Parmak İzi Var

İsrail Medyası: Kayıpların Arkasında HAMAS'ın Parmak İzi Var

Siyonist rejim dün ortadan kaybolan 3 İsrailli'yi aramaya devam ederken, İsrail basını olayın arkasında Hamas'ın olduğunu yazmaya başladı.

Dün tevhidhaber'de sondakika olarak yayınladığımız ve Türk medyasının ilgilenmediği İsrailli askerlerin kaybolması hadisesinde gerginlik iyice artıyor.

Daha önce Gilad Şalit'in direniş tarafından esir alınması İsrail'i büyük bir şoka uğratmışken yapılan esir takası anlaşmasıyla bin Filistinli serbest kalmıştı.

Direniş gruplarından detaylı bir açıklama şu ana kadar yapılmazken, direniş gruplarından Halk cephesi, işgalcinin zindanlarında bulunan Filistinli esirlere karşılık kaçırma girişiminin meşru bir hak olduğunu söylemesi ve Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugaylarının sözcüsü Ebu Ubeyde'nin de  "Batı Yaka’da bir tek direnişçi kaldıkça işgalci İsrail’in asla rahat etmeyeceğini" ifadeleri siyonistleri iyice tedirgin etti.

Az önce kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre kaçırılan İsraillilerle ilgili herhangi bir neticeye ulaşamadıkları bildirilirken, İsrail basını olayın arkasında Hamas'ın parmağı olduğunu yazmaya başladı.

Dönüm noktası olabilecek bu gelişmelerden detaylar ulaştıkça gelişmeleri an be an aktarmaya devam edeceğiz.

TEVHİDHABER