"İsrail, Mazin Fukaha Suikastinin Bedelini Ödemek Zorunda Kalacak"

"İsrail, Mazin Fukaha Suikastinin Bedelini Ödemek Zorunda Kalacak"

Hamas liderlerinden Muşir El-Mısri, İzzeddin El-Kassam Tugayları komutanlarından olan Mazin Fukaha'ya

Hamas liderlerinden Muşir El-Mısri, İzzeddin El-Kassam Tugayları komutanlarından olan Mazin Fukaha'ya suikast düzenlenmesinin ateşle oynamak anlamına geldiğini vurgulayarak, siyonist düşmanın bütün kırmızı çizgileri aştığını, dün gece gerçekleştirilen cinayetin bedelini de tam olarak ödemek zorunda kalacağını vurguladı.

Muşir El-Mısri bugün El-Aksa kanalına yaptığı açıklamada Mazin Fukaha'nın şehit edilmesinden birinci derecede siyonist düşmanın sorumlu olduğunu vurgulayarak direnişin bunu belgelemek için yeni delillere ihtiyaç duymadığını belirtti.

El-Mısri açıklamasında cinayetin üzerinde Mossad'ın izlerinin bulunduğunu ve bu örgütün 1970'ten bu yana değişik Arap ülkelerinde ve yabancı ülkelerde gerçekleştirdiği cinayetlerle büyük benzerliklerin olduğunu söyledi.

El-Mısri, El-Kassam Tugayları’nın uygun gördüğü bir vakitte siyonist düşmanı bu cinayetten dolayı derinden ve hiç beklemediği yönden vuracağını vurguladı.

Hamas lideri Muşir El-Mısri açıklamasında siyonist düşmana ve onun uşaklarına çeşitli mesajlar göndererek Filistin direnişinin vereceği karşılığın işlenen cinayetten daha büyük olacağını söyledi.

El-Mısri, işgal rejiminin uşaklarına gönderdiği mesajında da komutan Fukaha'ya uzanan ellerin mutlaka kesileceğini ve Gazze'deki emniyet teşkilatının siyonist düşmana uşaklık yapanları bulup yakalamak için bütün gücüyle çalıştığını belirtti.