İsrail: Hizbullah Celile'ye Girmek Üzere

İsrail: Hizbullah Celile'ye Girmek Üzere

Siyonist rejim Celile'de bulunan yerleşimcilere acil uyarı yaptı...

Güncelleme: 18 45: İsrail medyası: Şüpheli durumun kontrol altına alınmasının ardından hayat normale dönecektir (!)

Güncelleme: 18 40  Siyonist Asker ve Polis kuvvetleri Hizbullah'ın sızma girişimine karşılık Kuzey'de tüm yolları trafiğe kapattıklarını açıkladı

Güncelleme: 18 35 İsrail'de Büyük Korku: tüm tv kanalları Hizbullah'ın Celile'ye sızma girişiminin olduğunu, Ordu ikinci bir emri verene kadar kesinlikle dışarı çıkılmaması gerektiğini söylüyor.

Güncelleme: 18 34: İsrail Kanal 10 Tv: Durum çok kritik, ordu sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Pazar günü İmad Muğniye'nin oğlu Cihad Muğniye dahil 6 Hizbullah komutanının şehid edilmesinin ardından Hizbullah hareketinin misilleme yapması beklenirken İsrail'den Celile'de yaşayan yerleşimcilere acil uyarı geldi.

Hizbullah'ın Celile bölgesine sızma girişiminde olduğunu belirten siyonist rejim kuvvetleri yerleşimcilere sokağa çıkmama konusunda emir verdi.

Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah, siyonist rejim saldırısından 3 gün önce el Meyadin Tv'ye verdiği röportajda İsrail'in herhangi bir saldırısında Celile'nin işgal edileceğini söylemişti.

Siyonistlerin Pazar günü yaptığı saldırıdan sonra herhangi bir açıklama yapmayan Hasan Nasrallah, el Menar'da sadece iki kelimelik bir açıklama yapmış "Sığınaklarınızı Hazırlayın" mesajı vermişti.

Kaynak: Tevhidhaber.com