"İsrail Hepimiz İçin Tehlike"

"İsrail Hepimiz İçin Tehlike"

İsrail asıllı caz sanatçısı ve yazar Gilad Atzmon, konser öncesi açıklama yaptı. Atzmon, İsrail'in son yıllarda yaptıklarıyla Yahudiler için daha büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını vurgulayarak, "İsrail hepimiz için çok büyük tehlike" dedi.

Atzmon, konseri öncesi, gazetecilere açıklama yaptı.

Filistin'in yaşadıklarına herkesin şahit olduğunu, İsrail'in tüm dünya için büyük bir tehdit haline geldiğini belirten Atzmon, "Filistin felaketi artık çözülemez bir global felaket haline geldi. Bu problemi çözebileceğimiz zaman diliminde çözmedik ve artık çözülemez bir zaman dilimine geldik. Yahudi devletinin ve siyonizmin, sadece Filistin'i değil, bütün dünyayı çökertebilecek girişimlerini engellememiz lazım. Bu nedenle artık global bir problem haline geldi" değerlendirmesinde bulundu.

İsrail hepimiz için tehlike

Atzmon, İsrail'in son yıllarda yaptıklarıyla Yahudiler için daha büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını vurguladı.

Hem İsrail'de hem İsrail dışında yaşayan Yahudiler'in İsrail'i tehlikeli olarak görmeye başladığını anlatan Atzmon, şöyle konuştu:

"İsrail hepimiz için çok tehlikeli ama özellikle Yahudiler için daha büyük bir tehlike. Artık Yahudiler de şikayet etmeye başladılar. İsrail'e olan bu karşıt görüş, bütün dünyada yayılmaya başladı. Çünkü artık bütün dünyada, Yahudiler kendilerine karşı büyük bir tehlikenin olduğunun farkına vardı. Şu anda Amerika, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere buradaki insanlar, yavaş yavaş kendilerini Filistinliler ile özdeşleştirmeye başladı. Şu anda Filistinlilere karşı uygulanan rejimin, kendileri için de tehlike olduğunu fark ettiler."