İsrail, Direnişin Roketleriyle Sarsıldı

İsrail, Direnişin Roketleriyle Sarsıldı

Kudüs'te Müslümanlara saldıran Siyonist rejime geceyi zehir ettiler: İsrail, direnişin roketleriyle sarsıldı

FHKC Ebu Ali Mustafa Tugayları Kudüs’teki saldırılara misilleme olarak işgal altındaki alanlara roket atışları gerçekleştirdi. Direnişin attığı roketler sonucunda Gazze'nin doğusunda yer alan işgal altındaki Ofakim'de bir depoda yangın çıktı.

Gazze yakınlarındaki siyonist İsrail yerleşim yerlerine tekrarlanan roket saldırılarının ardından son birkaç saat içinde beşinci kez uyarı sirenleri çalıştırıldı. Sirenler, işgal altındaki Filistin'in güneyinde ve Gazze yakınlarındaki siyonist İsrail yerleşimlerinde bir kaç kez çaldı.

İşgalci İsrail medyasına göre, Filistinli direniş grupları geçtiğimiz saatlerde İsrail'e 17 roket attı.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nin askeri kanadı Şehit Ebu Ali Taburları, dün gece ve bu sabah güney Filistin'e ve yakınlardaki Gazze kasabalarına yapılan roket saldırılarının sorumluluğunu üstlendi.

Filistin'de Kudüs'ün yanı sıra, Bire, Beyt ûl-lahim, Cenin, Tulkerim, Kalkilye, Azzun ve Ramallah bölgelerinde çatışmalar var.

Direniş grupları bugün tek tek açıklama yapıp çatışmaları büyütme çağrısı yapmıştı.

Öte yandan bu sabah (Cumartesi) Siyonist rejim, bu roket saldırılarına misilleme olarak, topçu saldırılarıyla Gazze Şeridi'nin merkezini hedef aldı.

İşgalci rejimin saldırılarına roketlerle yanıt verildi.