"İsrail Cinayetinin Bedelini Ödeyecek"

"İsrail Cinayetinin Bedelini Ödeyecek"

Ebu Mücahid: "İşgalciler İşledikleri Cinayetlerin Bedelini Ödeyecek"

Filistin Halk Direniş Komiteleri ve askeri kanadı Nasır Salahuddin Tugayları, işgal güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin Filistin halkına yönelik cinayetlerinin ve Kudüs'te Muhammed Ebu Hudayr isimli genci öldürerek cesedini yakmalarının bedelini ödeyeceklerini söyledi.

Halk Direniş Komiteleri sözcüsü Ebu Mücahid, Quds Press Haber Ajansı'na bugün (2 Temmuz Çarşamba) yaptığı açıklamada, "Siyonist düşman ve yerleşimci sürüleri, alçakça cinayetlerinin ve Kudüs'te Muhammed Ebu Hudayr'ı öldürüp yakmalarının bedelini ödeyecekler" dedi.

Muhammed Ebu Hudayr'ın ve şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını açıklayan Ebu Mücahid, şehitlerin kanlarının işgal ettiği topraklardan gidene kadar işgalcilerin peşini bırakmayacağını söyledi.

Siyonistlerin Kudüs'te, Batı Yaka'da ve Gazze Şeridi'nde işlediği cinayetlerin sahip oldukları kanlı zihniyeti ortaya koyduğunu ifade eden Ebu Mücahid, bu zihniyete direnişle karşı koyulması gerektiğini bildirdi.

Halk Direniş Komiteleri, Filistin halkının Batı Yaka'da ve Kudüs'te işgalcilere karşı direnişlerini selamlayarak, işgal güçlerine ve yerleşimci sürülerine daha çok direnilmesi çağrısında bulundu.