“İsrail bundan sonra hiçbir savaşın galibi olamayacak”

“İsrail bundan sonra hiçbir savaşın galibi olamayacak”

“İsrail bundan sonra hiçbir savaşın galibi olamayacak”

ran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, son Gazze Savaşı’nda göstermiş oldukları performanstan ötürü tüm Filistinli direniş gruplarını tebrik ederek, Siyonist rejimin gelecekteki hiçbir savaştan galip olarak ayrılamayacağını söyledi.
“İşgalci Siyonist rejim artık hiçbir savaşın galibi olamayacak. Hatta yeni bir savaşa girme kararını verecek iradeye dahi sahip olamayacak. Onların tehditleri siyasi blöften ibaret” diyen Dehkan, Filistinli direniş gruplarının son savaştan galip ayrıldığını ve İsrail tehditleri karşısında kendi hedeflerini gerçekleştirme iradesine sahip olduğunu belirtti.
İsrail’in onur kırıcı bu hezimetinin Washington politikalarının da iflası anlamına geldiğini vurgulayan İran Savunma Bakanı, ABD’nin Ortadoğu’daki gerçeklikleri kabul etmesinin ve Tel Aviv rejimine yardımını durdurmasının zamanının geldiği söyledi.
Dehkan, “İsrail’in herhangi bir yeni macera girişimi, bu sahte rejimin sonunun daha da yakınlaşması anlamına gelecek ve Siyonist rejimin savaş çığırtkanlığı karşısında Filistinli grupların cevabını netleştirecektir” diyerek sözlerini bitirdi.