İsrail Böyle Devam Ederse...

İsrail Böyle Devam Ederse...

İslami Cihad tarafından yapılan açıklamada Hamas yetkililerinin kendileri ile irtibata geçtikleri belirtildi...

Filistin Ma'an haber ajansının aktardığı bilgiye göre, Siyonistlerin artan saldırıları karşısında Hamas yetkililerinin Filistin'deki direniş gruplarıyla görüştüğü ve Mısır arabuluculuğunda Kasım 2012'de imzalanan ateşkes anlaşmasının sona erdirilmesi konusunu masaya yatırdığı belirtildi.

Filistin İslami Cihad Hareketi sözcüsü Davud Şihab, Ma'an haber ajansına yaptığı açıklamada Hamas yetkililerinin kısa bir süre önce İslami Cihad temsilcileri ile "ateşkes anlaşmasının sonlandırılması" meselesini konuştuklarını belirtti.

Gazze başbakanı İsmail Heniyye'nin İslami Cihad genel sekreteri Ramazan Abdullah Şallah ve yardımcısı Ziyad Nahale ile görüştüğünü belirten Davud Şihab, Mısırlı yetkililerin bu süreçte devreye girdiklerini ve ateşkesin devam ettirilmesi noktasında ifadeler kullandıklarını belirtti. Şihab, neticede şu an için ateşkesin sonlandırılmayacağını ifade etti.

Filistin direniş grupları olarak "gerginliği tırmandırmak istemediklerini" belirten Davud Şihab, Siyonist rejimin suikast saldırılarına devam etmesi durumunda takındıkları bu sorumsuz tavrın karşılığını göreceğini belirtti.


israhaber