İsrail askerleri önce vurup sonra eğleniyor İZLE

İsrail askerleri önce vurup sonra eğleniyor İZLE

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edildiği El Halil'de İsrail askerleri kendilerine taş atan Filistinli gençlere gerçek mermilerle ateş açıp bir kişiyi yaraladı. İsrail askerleri daha sonra eğlenirken görüntülendi.

130 bin Filistinli'ye karşılık 600 Yahudi yerleşimcinin yaşadığı Batı Şeria'nın El Halil kentindeki olay 9 Ağuıstos'ta yaşanırken, olayın görüntülerinde İsrail askerlerinin taş atan gençleri silahla vurup eğlendiklerini ortaya koydu.

İsrail askerleri önce vurup sonra eğleniyor İZLE

ÖNCE VURUP SONRA TAKLİDİNİ YAPTILAR

Bir İsrail askeri 18 yaşındaki Filistinliyi bacağından vurup yaraladıktan sonra, gencin yaralandıktan sonra kaçmaya çalışmasını taklit ederek eğlenirken görüntülendi.

Çatıya konuşlanan askerler Filistinli genci nişan alıp vuran İsrail askerini de tebrik ederken görülüyor. El Halil'deki Kanadalı bir insan hakları gönüllüsü askerleri ateş ederken gördüğünü anlatırken "Askerler çatıyı terkettikten sonra gidip yanlarına 'neden yaptıklarını' sordum. İçlerinden biri arkadaşlarının Filistinliyi vurduğunu ve bu hareketi nedeniyle arkadaşlarından gurur duyduklarını söylediler. Sonra da fotoğrafını çekmemi istedi"dedi.

Uluslararası Filistinle Dayanışma Hareketi de vurulan gencin hastaneden aldığı raporu yayınladı.