İspanyol Aktör: Saldırının Arkasında Batı Var

İspanyol Aktör: Saldırının Arkasında Batı Var

İspanyol aktör Willy Toledo'nun Paris katliamı mesajı ülkede tartışma konusu oldu.

İspanyol aktör Toledo sosyal medyada paylaştığı mesajlarında "Charlie Hebdo" saldırısının arkasında günde milyonlarca kişiyi öldüren batının olduğunu savundu.

12 kişinin öldürüldüğü Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo'ya yönelik silahlı saldırı dünya kamuoyunu sarstı.

İspanya'nın en ünlü aktörlerinden Willy Toledo'nun Fransa'nın başkenti Paris'teki katliam sonrası yaptığı açıklamalar ülkede büyük polemik yarattı.

SİZ HİÇ GÜRÜLTÜ ÇIKARTMADAN GÜNDE MİLYONLARCA KİŞİYİ ÖLDÜRÜYORSUNUZ

Aktör Willy Toledo mesajında "Siz hiç gürültü çıkartmadan günde milyonlarca kişiyi öldürüyorsunuz, onların bu olaylar karşısında sessiz mi kalacağını düşündünüz"dedi. Pentagon ve NATO'nun bombalı saldırılarının ülkeleri bile yok edecek düzeye geldiğine dikkat çeken ünlü aktör, "Bu olaylara karşı eleştirilerimi dile getireceğim, amacım sadece sizin de hafızanızı tazelemektir" açıklaması yaptı. 

SALDIRIYI LANETLEDİ

Paris'deki saldırıyı lanetlediğini, şiddetle kınadığını da hatırlatan İspanyol aktör bu katliam ile herkesin başına önünü koyarak iyi düşünmesi gerektiğini ifade etti.

AVUSTRALYA'DAKİ OLAYI HATIRLATTI

Willy Toledo bir süre önce de Avusturalya'da bir cafeye düzenlenen saldırı sonrasında attığı bir twitte, "Adamın biri bara giriyor, içerdekileri rehin alıyor, hiçbir zarar yok, ardından polis baskın düzenliyor 3 ölü. Sonuç dünyada İslam'a karşı alarma geçelim sesleri yükseliyor" demişti.