İsmail Heniyye'den Flaş Açıklama

İsmail Heniyye'den Flaş Açıklama

Filistin eski Başbakanı İsmail Heniyye'nin dün yapmış olduğu ancak bir lidere yakışacak açıklaması ve bugün yaptığı yazılı açıklama...

Tevhidhaber / Haber Merkezi

İsmail Heniyye dün canlı takip sayfamızda da yayınladığımız açıklamasında Gazze'ye yapılan saldırılardan ve kendilerine yönelik tehditlerden korkmadıklarını açıkladı.

Lider, dün yaptığı "Liderlerin kanı çocuklarımız ve ailelerinin kanından daha değerli değildir" açıklamasının ardından bugünde yazılı bir açıklama yaptı.

Heniyye'nin bugünkü açıklaması ise şöyle;

“Düşman uzun süredir daha önce imzalanan ateşkes anlaşmasını ihlal edip duruyordu. Daha önce imzalanan ateşkes anlaşmasında taahhüt ettiği hususları görmezlikten geldi ve savaş kararı aldı. Halkımızla övünüyor, şehitlerimizin önünde eğiliyor, dünyayı şaşırtan ve düşmanın hesaplarını alt üst eden direnişle de iftihar ediyoruz. Direniş görevini ifa noktasında ümmetin ve Filistin halkının hüsnü zannına layık olanı yaptı."

Açıklamasında düşmana da mesaj gönderen Heniyye şunları hatırlattı: “Filistin halkına karşı yaptığınız cinayetleri durdurun. Saldırılarınızla hedeflerinize ulaşmanız mümkün değildir. Bedeli ve tehditlerin boyutu ne olursa olsun bu halk sonunda üstün gelecektir. Filistin halkı tarihte görülmemiş bir birlik ve direniş içindedir.”