İsmail Heniyye: Direniş Hattı Değişmeyecek

İsmail Heniyye: Direniş Hattı Değişmeyecek

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, İzzeddin El-Kassam Tugayları şehidi İbrahim El-Gül'ün ailesi ile.

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Siyonist işgal rejimine karşı direnişin sabit ve köklü bir hat olduğunu ve direniş hattının değişmeyeceğini söyledi.

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, bugün (10 Mart Pazartesi) öğle saatlerinde beraberindeki heyetle birlikte Rafah kentinde İzzeddin El-Kassam Tugayları şehidi İbrahim El-Gül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

"Topraklarını savunmak ve Kudüs'ün kurtuluşu için sessizce çalışan kahramanlardan birine daha veda ediyoruz" diyen Heniyye, direniş hattından taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Nehirden denize tarihi Filistin topraklarından hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerini bildiren Heniyye, "Ne müzakereler, ne anlaşmalar, ne pazarlıklar ve ne de tavizler Filistin halkının topraklarından vazgeçmesini sağlayacak" dedi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları saha komutanlarından 30 yaşındaki İbrahim El-Gül, Rafah kentinin batısındaki El-Haşşaşin bölgesinde eğitim faaliyetleri sırasında kazayla meydana gelen ve dokuz kişinin yaralandığı patlamada hayatını kaybetmişti.