İslami Cihad'dan İsrail'e Gözdağı

İslami Cihad'dan İsrail'e Gözdağı

İslami Cihad lideri Halid el-Batş, düşmanın saldırgan tavırlarında ısrarcı olması durumunda korkunç bedeller ödeyeceğini belirtti...

Filistin İslami Cihad Hareketi liderlerinden Halid El-Batş: "Siyonist İsrail Gazze şeridindeki saldırılarına devam ettiği takdirde kendisini korkunç hasarlara neden olacak güçlü bir misillemenin karşısında bulacaktır" dedi.

El-Batş, "Asya" haber ajansına verdiği özel demeçte Benyamin Netanyahu'yu muhatap alarak şunları söyledi:'"İyi biliyorsun ki, direnişin eli uzundur. Size ağır kayıplar verdirmeye Allah'ın izniyle kadiriz. Bu yüzden Gazze'yi vurmadan önce yüz kere düşünmen gerekmektedir."

İslami Cihad lideri sözlerini şöyle sürdürdü: "Gazze asla işgalciye boyun eğmeyecek ve onun şartlarını kabul etmeyecektir. Veyahut da Tel Aviv'i vuran füzelerin oluşturduğu direniş denkleminin kırılmasına da asla izin vermeyecektir".

Siyonistler ile olası bir savaşın şekli hakkında ise Batş: "Savaşın şeklini, meydana çıkan erler ve işgalci İsrail belirliyor. Eğer İsrail gerilimi tırmandırır ve masum sivillere saldırarak kırmızı çizgimizi geçerse, elbette direnir ve karşılık veririz. Bizler işgal altındayız. İşgalci işgallerine devam edip saldırırsa imkan dahilindeki bütün yöntemleri denemek hakkımızdır" dedi.

Siyonist İsrail, salı günü direniş birliklerine bağlı bölgelere 15 hava saldırısı düzenledi. bu saldırı ise açılan kurşun sonucu ağır yaralanan ve akabinde ölen bir İsrailli sebebiyle yapıldı. Bu gece ise Gazze'den 'İsrail'e fırlatılan iki füze sonrasında Siyonist rejim hava kuvvetleri Gazze'yi yeniden bombaladı ve dört kişinin yaralanmasına sebebiyet verdi.


isra haber