İslami Cihad'dan Flaş Açıklama

İslami Cihad'dan Flaş Açıklama

İslamî Cihad: “Cihad ve Direnişimiz Özgürlüğe Kadar Devam Edecek”...

İşgal altındaki Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslam Cihad Hareketi, cihad ve direniş emanetlerini asla bırakmayacaklarını, Filistin halkı olarak bedeli ne olursa olsun şehitlerin yolunu izlemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Dün Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde meydana gelen gelişmeler üzerine bir açıklama yapan hareketin önde gelen liderlerinden Bessam Es-Sa’di, Kudüs ve Batı Yaka halkından işgal güçlerine karşı direnişe devam etmelerini isteyerek, azgın düşmanı dizginlemek için çatışmadan başka seçeneğin olmadığını söyledi.

Allah’tan  Cafer İvad ve Ziyad İvad’ın şehadetini kabul buyurmasını niyaz ettiklerini, zafer ve özgürlüğe kadar direniş ve cihad tercihlerini sürdüreceklerini belirten Şeyh Es-Sa’di, şehit olan iki mücahidin cinayetinden yaptığı uygulama ve tecavüzler nedeniyle işgalcinin sorumlu olduğunu ifade etti.

İşgal zindanlarındaki esirlerin durumuna da değinen Es-Sa’di, esirlerden asla vazgeçmeyeceklerini hatırlattı.
 
Es-Sa'di sözlerini şöyle tamamladı: “Güvenimiz tamdır. Özgürlük anı kesin geliyor. Bundan dönüş yok. Şunu iyi biliyoruz ki halkımızın kucakladığı direnişimiz bu anın gelişini hızlandırıyor.