İslami Cihad Lideri Direniş  Sürecek

İslami Cihad Lideri Direniş Sürecek

İslami Cihad liderlerinden Fuad er-Razim, Kudüs İntifadası’nın, Batı Şeria’nın ve Kudüs’ün Siyonist işgalden temizleninceye dek süreceğini vurguladı.

İslami Cihad liderlerinden Fuad er-Razim, Kudüs İntifadası’nın, Batı Şeria’nın ve Kudüs’ün Siyonist işgalden temizleninceye dek süreceğini vurgulayarak “Siyonist rejim zindanlarına esirlerimiz ve Kudüs için girdik ve bu zindanlardan bunun için çıktık. Mücadelemiz esirler özgürlüğüne kavuşuncaya ve işgal rejimi ortadan kalkıncaya dek sürecek” dedi.
 “Esirlere Vefa” ismini taşıyan takas anlaşmasının 4. yılı münasebetiyle Gazze’de düzenlenen etkinlikte konuşan İslami Cihad lideri, Kudüs İntifadası’nın herkesin katılımıyla hedefine ulaşıncaya dek sürdürülmesi gerektiğinin altını çizerek “Onurlu bir hayat isteyen herkes intifadaya katılmalıdır. Çünkü bu intifada Mescid-i Aksa’nın, işgal edilmiş toprakların ve esirlerin özgürlüğüne giden yolun başlangıcı ve kıvılcımıdır” dedi.
 Fuad er-Razim, intifadanın özgürlüğe giden yolda Filistin halkının tek umudu ve mukaddes Mescid-i Aksa’nın korunmasında en önemli mevzi olduğuna işaret etti.
 İslami Cihad lideri konuşmasının devamında şunları söyledi:
 Direnişçi gençler akan kanlarıyla şunu söylediler: ‘Hiçbir anlaşma bize özgürlüğümüzü vermedi. Filistin’in özgürlüğüne giden yolda en doğru seçenek direniş, cihad ve şehadettir.’