İslami Cihad: İsrail'in Cinayetleri Karşılıksız Kalmayacak

İslami Cihad: İsrail'in Cinayetleri Karşılıksız Kalmayacak

İslami Cihad Hareketi ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Gazze Şeridi'ne uygulanan yaptırımlara son verilmesi ve Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde eşsiz bir kahramanlık örneği sergileyerek Filistin halkının ruhunu yansıtan Gazze halkına destek olunması

İslami Cihad Hareketi ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Gazze Şeridi'ne uygulanan yaptırımlara son verilmesi ve Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde eşsiz bir kahramanlık örneği sergileyerek Filistin halkının ruhunu yansıtan Gazze halkına destek olunması çağrısında bulundu.

Filistinli iki grup dün Gazze kentinde gerçekleştirdikleri toplantının ardından yayınladıkları ortak bildiride, bölünmüşlük halinin sona erdirilmesi, açık ve net siyasi ve kurumsal temeller üzerinde Filistin birlik ve bütünlüğünün tesisine büyük önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Bildiride, Filistin halkının tümünü gerçek anlamda temsil edecek bir Ulusal Konsey toplanması ve üyelerinin demokratik ve şeffaf seçimlerle belirlenmesi çağrısında bulunuldu.

Bildiride ayrıca, Oslo Anlaşması'nın iptal edilmesi, işgal rejimini tanıma kararının geri çekilmesi ve işgal güçleriyle yürütülen güvenlik koordinasyonuna son verilmesi istendi.

İslami Cihad ve FHKC, Yüzyılın Anlaşması projesine karşı konulmasının önemine dikkat çekerek, Filistin halkının bu projeyi başarısız kılacağını belirtti.