'IŞİD'i CIA Kurdu'

'IŞİD'i CIA Kurdu'

Wiliam Biney IŞİD için "Bir CIA projesi" olduğunun iddia etti. Biney, Domuz gribi, Türkiye'nin IŞİD'e yardım ettiği iddiaları ve Erdoğan'ın 'One minute' çıkışıyla ilgili dikkat çeken ifadeler de kullandı.

Wiliam Biney IŞİD için "Bir CIA projesi" olduğunun iddia etti. Biney, Domuz gribi, Türkiye'nin IŞİD'e yardım ettiği iddiaları ve Erdoğan'ın 'One minute' çıkışıyla ilgili dikkat çeken ifadeler de kullandı. 

İşte o açıklamalar:

İstihbarat servisleri Türkiye'de interneti kullanıyor. Hatta yerinde kullanıyorlar. Dünya genelinde 15.000'in üstünde farklı noktaya gözetleme amacıyla yazılım, donanım vb. yerleştirdiklerini biliyorum. 

GÖZLEM İÇİN 15 BİN NOKTAMIZ VAR 

Bu gözetleme kurulumları bir sigorta görevi görüyor. Bu sigortadan geçen irtibatlar, telefon veya e-mail gibi her şey dahil olmak üzere, NSA'ya yansıtılabiliyor. Yani bu noktalardan, dünyanın öteki ucuna yerleştirilmiş olsa da istedikleri her şeyi çekebilirler. 

Türkiye'de hükümetin karşısında yer alan bir muhalefet medyası var ve hükümeti karalıyorlar. Türk Hükümeti'nin Suriye'deki terör örgütlerine silah gönderdiği gibi haberler yapıyorlar. Bunları istihbarat birimleri yaptırıyor. 

Türk hükümeti bununla ilgili bir kanun veya mevzuat yayınladığında ise medya özgürlüğüne saldırıldığını öne sürüyorlar. Fakat medya özgürlüğü insanlara yalan söylemek ve insanları siyasetçilere karşı ülkesi için bir şeyler yapmak isteyen kimselere karşı provoke etmek olmamalıdır. 

Ortadoğu'daki terör örgütlerinin tamamı istihbarat örgütleri tarafından beslenir. El Kaide, Ruslar'a karşı çıktığı için bizim tarafımızdan desteklenmişti. 

ELIZABETH MURRAY CIA ORTADOĞU ESKİ ŞEFİ: ABD, BÖLGEYE TERÖR GETİRDİ

Emekli olmadan kısa bir süre önce prestijli bir düşünce kuruluşunun organize ettiği bir Ortadoğu Konferansı'na katıldım. 2008'deki Gazze bombalamalarıyla ilgili "Herkes çizginin ileri taşınmasıyla yüzleşmeli" yorumu yapıldı. 'Çizginin ileri taşınması' ise işgal altında yaşadığı için kızgın genç Filistinliler'i katletmeye verdikleri isim. 'Bu militanlardan çok fazla var. Bir kısmını öldürmenin vakti geldi' diyorlar. 

ERDOĞAN, İSRAİL'İ YERİN DİBİNE SOKTU 

Üst mertebelerdeki ABD'li insanların sahip olduğu ve Filistinliler'i insanoğlu olarak görmeyen bir zihniyetle uğraşıyoruz. nn Bence herkes Youtube'a girip Erdoğan'ın İsrail temsilcisi kadar süre alamadığı ve susturulmaya çalışıldığı Davos Dünya Ekonomik Forumu etkinliğini izlemeli. Erdoğan yine de Filistin sorunu hakkında konuşmaya çalıştı ancak onu konuşturmadıklarını görünce kalktı ve gitti. Erdoğan dünyaya karşı Filistin'in sesi olmaya çalıştı ve İsrail'i yerin dibine soktu. Bundan sonra bir medya operasyonuyla ona diktatör denilmeye başlandı. 

WOLFOWİTZ, ZORLA YALAN HABER YAPTIRD

ABD'li yurttaşlar bilmeli ki, IŞİD'i yaratan şey ABD'nin ta kendisidir. Irak'taki Sünni toplumun güçten düşürülmesine, ordularının terhis edilmesine, işlerini kaybetmeye tepki vermeyeceğeni düşünemezsiniz. Biz terörizmle savaş adı altında daha fazla terörizm yarattık. ABD oraya gelene kadar Irak'ta El Kaide diye bir şey yoktu. Ürdün'de CIA Ortadoğu sorumlusu olarak görev yaparken ABD eski Savunma Bakanı Paul Wolfowitz, El Kaide ile Saddam Hüseyin'in ilişkisini belgelememizi istedi. Bir bağ olmadığını biliyorduk. Ama zorla bir bağlantı kurmamızı istedi. Baskı yaptı. Kabul etmedik. Bunun üzerine kendisi medyada yalan haber yaptırdı. 

İSRAİL, ABD'Yİ ÇIKARLARI İÇİN KULLANIYOR 

Dünyaya açıklamadığımız diğer önemli bir konu da domuz gribi meselesidir. Domuz gribini bundan yıllar önce CIA, biyolojik bir savaş silahı aracı olarak üretti ve geliştirdi. 

İsrail her zaman ABD üstündeki muazzam siyasi etkisini kullanır. Tehdit olarak gördükleri her şeyin üzerine ABD'yi gönderirler. 
TİME TÜRK