IŞİD'den Erdoğan'a tehdit videosu

IŞİD'den Erdoğan'a tehdit videosu

Korku saçan dehşet görüntüleriyle dolu videolar yayınlayan IŞİD bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir video yayınladı.

Eli kanlı örgüt Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), tehdit dolu videolarına bir yenisini daha ekledi. IŞİD bu kez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"SENİN  HALİFELİĞİN SONA ERDİ"

IŞİD, internet üzerinden yayınladığı bir videoda, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben, “Senin halifeliğin sona erdi” deniliyor.

Rudaw'ın haberine göre, 2:38 dakikalık videoda IŞİD, Türkiye’nin Afganistan’da Haçlı Seferleri öncülüğünde Müslümanlara karşı başlatılan operasyonlarda önemli rol aldığı söyleniyor.

"MÜSLÜMAN KARDEŞLERİN HALİFESİ ERDOĞAN'A..."

10 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan videoda, “Türkiye, Müslümanlar’a karşı NATO kuvvetlerin komutanıydı. Bugün de ABD başkanlığında kurulan şeytanikoalisyonla birlikte hareket ediyor” ifadeleri yer alıyor.

Görüntünün sonunda, “Müslüman kardeşlerin halifesi Erdoğan’a...” başlığı altında bir mesaj yer alıyor:

"TÜRKİYE TEKBİRLERLE AÇILACAK"

Mesajda, “Senin halifeliğin sona erdi. Türkiye tekbirlerle açılacak ve kimse bize engel olamayacak. Allah’ın gücü sizin şeytani koalisyonunuzdan daha güçlüdür göreceksiniz” tehditinde bulunuyor.

İşte o videodaki tehdit mesajının tamamı:

"Bugün alçaklık sahipleri ilahi alçaklıklara devam ediyorlar. Şimdi de Amerika liderliğindeki şeytan ittifakına giriyorlar. Senin başkanlığın hilafet devletinin döneminde sona erecek. İnşallah Türkiye tekbirli açılacak ve bize kim düşman olursa inşallah zarar vereyecek. Ve Allah'ın gücü sizin şeytani ittifaklarınızdan daha güçlü."