IŞİD'çilerin Telsiz Konuşmaları

IŞİD'çilerin Telsiz Konuşmaları

Suriye sınırında terör örgütü DAEŞ ile güvenlik güçleri arasındaki çatışma yerini sessizliğe bıraktı ancak telsiz konuşmaları dikkat çekti...

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, DAEŞ mensuplarının Kilis Dağı Hudut Karakolu'nda görevli askerlere yönelik silahlı saldırısının ardından bölgede yaşanan çatışma bitti.

Bölgeye gönderilen çok sayıda tank ve zırhlı araçlar mevzilerindeki yerlerini koruyor. Sınırın karşı tarafındaki DAEŞ mensuplarının konuşlandığı Halep'in Azez ilçesine bağlı Ayyuşa köyünde ölü ve yaralıların bulunduğu belirtildi.

IŞİD YENİ BİR SALDIRI HAZIRLIĞINDA OLABİLİR

Güvenlik güçleri, terör örgütü mensuplarının telsiz görüşmelerinden, yeni bir saldırı hazırlığı içerisinde olduğu yönündeki duyumlar alması üzerine kritik noktalardaki görevli birlikler uyarıldı. Teyakkuz durumuna geçen hudut birlikleri, sınırın karşı tarafından gelebilecek her türlü terör saldırısına karşı gerekli önlemi aldı.

KOMUTAN GECEYİ MEVZİDE GEÇİRECEK

Bölgeye gelen ve birliklere komuta eden Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalattin Doğan'ın geceyi askerlerle mevzide geçireceği öğrenildi.