IŞİD  Şimdide Bebekleri Kulanıyor

IŞİD Şimdide Bebekleri Kulanıyor

Mşıl mışıl uyuyan bebeğin başının sağ tarafında bir tabanca, sol tarafında ise bir el bombası ve doğum belgesi bulunuyor.

Mışıl mışıl uyuyan bebeğin başının sağ tarafında bir tabanca, sol tarafında ise bir el bombası ve doğum belgesi bulunuyor.
İngiliz Independent gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre, IŞİD sadece çocukları değil, yeni doğmuş bebekleri de propagandaya alet ediyor. 
TABANCA VE EL BOMBASI

IŞİD muhalifi Suriyeli bir aktivistin Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta yeni doğmuş bir bebek baş ucunda bir tabanca, el bombası ve doğum belgesiyle görülüyor.
Her şeyden habersiz mışıl mışıl uyuyan bebeğin bir IŞİD militanına ait olduğu iddia edildi.
Söz konusu bebeğin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Ebu Ward El Raqqavi, "Bu çocuk sadece bizim için değil, sizin için de büyük risk" yorumunda bulundu.
Fotoğrafın gerçek olup olmadığını "Daily Mail Avustraila" gazetesine değerlendiren Avustralya Ulusal Üniversitesi'nden bir terör uzmanı, IŞİD'in bu tür propaganda yöntemlerine başvurduğunu iddia ederek, görselin "gerçek" olduğunu vurguladı.
ABD öncülüğündeki koalisyon gücünün IŞİD'e karşı hava operasyonları da devam ediyor. Hafta sonu Irak'ın Felluce, Beyci, Musul ve Ramadi kentlerinde IŞİD'in 17 hedefi vuruldu.